Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Batman στο νέο τρέιλερ για το The Flash

Copyright @Instagram dcofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ezra Miler έρχεται στις 16 Ιουνίου.

Στο νέο τρέιλερ του The Flash, ο ομώνυμος χαρακτήρας του Ezra Miler προσπαθεί να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να αποτρέψει τη δολοφονία της μητέρας του. Αντ ‘αυτού, καταλήγει στο να αλλάξει όλη την χρονική αλληλουχία, προκαλώντας ζημιά στο timeline των γεγονότων – επαναφέροντας τον Batman του Michael Keaton πίσω από το παρελθόν.

Η προσαρμογή της ιστορίας του Flashpoint, βλέπει τον Barry Allen του Miller να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να σώσει τη Nora Allen (την οποία υποδύεται η Maribel Verdú). Σε μια προσπάθεια να διορθώσει τα πράγματα, αναγκάζεται να στρατολογήσει υπερήρωες από διαφορετικές πραγματικότητες. Υπάρχει μια εναλλακτική έκδοση του Flash (που παίζεται από τον ίδιο τον Miller), η προαναφερθείσα επιστροφή του Keaton ως Batman της δεκαετίας του ’90 και το ντεμπούτο της Sasha Calle ως Batgirl. Μαζί με τον Batman του Ben Affleck, πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Στρατηγό Zod (Michael Shannon), ο οποίος επιστρέφει από το Man of Steel του 2013.

Το The Flash σκηνοθετεί ο Andy Muschietti σε σενάριο που έγραψε η Christina Hodson. Στο καστ συμμετέχουν επίσης ο Ron Livingston ως ο πατέρας του Flash στον ρόλο του Henry, η Kiersey Clemons ως Iris West και η Antje Traue ως Faora-U, ο δεύτερος στην εξουσία του Zod.

Το τρέιλερ έρχεται αφότου ο Μίλερ ενεπλάκη σε μια σειρά από περιστατικά τα οποία περιλαμβάνουν κατηγορίες για επιθετική συμπεριφορά και επίθεση δεύτερου βαθμού, καθώς και κατηγορίες για ακατάλληλες σχέσεις με τουλάχιστον δύο διαφορετικά παιδιά. Παρά τα περιστατικά, η Warner Bros στάθηκε πίσω από τον Miller και μάλιστα κάλεσε τον ηθοποιό να γυρίσει νέες σκηνές αφού συνελήφθη δύο φορές στη Χαβάη.

Το The Flash θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου και θα είναι επίσης μια από τις τελευταίες ταινίες του Snyder-Verse μετά την ανακατασκευή του DC Universe από τους James Gunn και Peter Safran.

http://www.youtube.com/watch?v=9vwaD9cHLNw

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved