Μια πρώτη ματιά στην Lady Gaga ως Harley Quinn στην επερχόμενη ταινία Joker: Folie à Deux

Copyright @Instagram toddphillips
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο σκηνοθέτης Todd Phillips αποφάσισε ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν η τέλεια ευκαιρία για να αποκαλύψει την Lady Gaga ως Harley Quinn στην επερχόμενη ταινία Joker: Folie à Deux.

Στην εικόνα που μοιράστηκε ο Phillips μέσω Instagram, η Harley Quinn κάνει την εμφάνισή της απέναντι από τον Joker τον οποίο υποδύεται ο Joaquin Phoenix. Με τίτλο Joker: Folie à Deux, η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνέχεια θα παρουσιαστεί σε στυλ μιούζικαλ, μια επιλογή η οποία έχει κινήσει την περιέργεια όλων. Αν το πρώτο Joker γέννησε δεκάδες memes, η συνέχεια ως μιούζικαλ σίγουρα θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα.

 

Τον Νοέμβριο του 2019, το Joker έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία κόμικ όλων των εποχών (και η ταινία R-rated με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών), οδηγώντας στη Warner Bros να πάρει αμέσως την απόφαση για ένα σίκουελ με τον Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Todd Phillips πίσω από την κάμερα και τον σεναριογράφο Scott Silver να επιστρέφει.

Το Joker: Folie à Deux θεωρείται μέρος του σύμπαντος Elseworlds της DC Studios και είναι αυτόνομο από το νέο κινηματογραφικό σύμπαν που αναπτύσσεται από τους James Gunn και Peter Safran.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved