Η Disney θέλει τον Ζακ Γαλιφιανάκη στην επερχόμενη ταινία, Lilo & Stitch

Wikimedia Commons / Lexusv8LS400
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
20 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης θα πρωταγωνιστήσει σε ένα live-action remake του Lilo & Stitch για την Disney+, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Ο Dean Fleischer Camp, σκηνοθέτης του υποψηφίου για Όσκαρ, Marcel the Shell With Shoes On, θα διευθύνει την παραγωγή.

Κυκλοφόρησε το 2002 και το Lilo & Stitch αφηγείται την ιστορία του κοριτσιού από τη Χαβάη Lilo, του νόμιμου κηδεμόνα και της μεγαλύτερης αδελφής της Nani και του Experiment 626, ενός αξιαγάπητου εξωγήινου που υιοθέτησε η Lilo ως σκύλο της. Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του Γαλιφιανάκη δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά ο κωμικός του σατυρικού σόου, Between Two Ferns θα μπορούσε να παίξει οποιονδήποτε, από τον ίδιο τον Stitch μέχρι έναν από τους διαγαλαξιακούς ήρωες που έχουν αναλάβει να φέρουν τον Stitch στο σπίτι, όπως ο Dr Jumba Jookiba ή ο Agent Wendy Pleakley.

Η Disney φέρεται να συνεχίζει να ψάχνει για τους νεαρούς ηθοποιούς που θα παίξουν τη Lilo και τη Nani. Πολλοί ή όλοι οι εξωγήινοι, συμπεριλαμβανομένου του Stitch, θα δημιουργηθούν με CGI.

Ο Γαλιφιανάκης έκανε ένα διάλειμμα από ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού μετά το franchise The Hangover και το A Wrinkle in Time, αντ ‘αυτού επικεντρώθηκε στην υποψήφια για Emmy σειρά, Baskets και τη βραβευμένη σουρεαλιστική σειρά, Between Two Ferns. Αλλά, πρόσφατα επέστρεψε σε πιο πρωτοκλασσάτα στούντιο και θα παίξει στο πλευρό της Elizabeth Banks στην ταινία Apple TV+, The Beanie Bubble, καθώς και στο στρατιωτικό δράμα, Winner.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved