Ο David Byrne θα ερμηνεύσει το «This Is a Life» στα φετινά Όσκαρ, με τη Stephanie Hsu στην θέση της Mitski

Wikimedia Commons / Raph_PH & Instagram stephaniehsuofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Φεβρουαρίου, 2023

Ο David Byrne θα ερμηνεύσει το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι του “This Is a Life” από το Everything Everywhere All at Once, στην επερχόμενη τελετή των βραβείων Όσκαρ με τους Son Lux και την υποψήφια Β’ Γυναικείου Ρόλου της ταινίας, Stephanie Hsu.

Η Hsu, που υποδύεται την Joy Wang στην ταινία, θα αντικαταστήσει την Mitski, η οποία ηχογράφησε το τραγούδι με τον Byrne και τους Son Lux για το soundtrack της ταινίας. Οι Ryan Lott, Byrne και Mitski των Son Lux έγραψαν τη μουσική για το “This Is a Life”, με τους Lott και Byrne να γράφουν τους στίχους. Η Hsu τραγουδά επίσης, ένα άλλο κομμάτι που ονομάζεται “Sucked into a Bagel” στο ίδιο soundtrack.

Για τον David Byrne, αυτή είναι η ευκαιρία του για δεύτερο Όσκαρ. Πίσω το 1988, κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής για τον Τελευταίο Αυτοκράτορα με τους συνθέτες Ryuichi Sakamoto και Cong Su. Συνολικά, το Everything Everywhere All at Once είναι έτοιμο για 11 βραβεία Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας , Α’ Γυναικείου Ρόλου, Β’ Ανδρικού Ρόλου και Β’ Γυναικείου Ρόλου καθώς και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

Εκτός από τους Byrne, Son Lux και Hsu, η Rihanna θα ανέβει στη σκηνή των Όσκαρ για να ερμηνεύσει το δικό της υποψήφιο τραγούδι, “Lift Me Up” από το soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever. Η 95η ετήσια τελετή των βραβείων Όσκαρ θα μεταδοθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου.

http://www.youtube.com/watch?v=EzxsTXNmVm0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved