Ο Michael Mann ετοιμάζει το Heat 2 με τον Adam Driver στον ρόλο του Neil McCauley

Copyright @Instagram rendriver
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Driver καλείται να παίξει τον νεαρό Neil McCauley.

Σχεδόν 30 χρόνια μετά το original, το Heat 2 είναι στα σκαριά από τον συγγραφέα-σκηνοθέτη Michael Mann, με τον Adam Driver να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως ένας νεαρός Neil McCauley.

Όπως αναφέρει το Deadline, η Warner Bros. – η οποία κυκλοφόρησε το πρωτότυπο Heat – βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ξεκινήσει τα γυρίσματα του Heat 2 που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα που ο ίδιος ο Mann κυκλοφόρησε πέρυσι. Το βιβλίο, που γράφτηκε μαζί με την συγγραφέα Meg Gardiner, είναι ταυτόχρονα prequel και sequel της αρχικής ιστορίας, προσφέροντας ιστορίες που περιλαμβάνουν χαρακτήρες από το Heat που συμβαίνουν πριν και μετά τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Ο Adam Driver θα υποδυθεί έναν νεαρό McCauley (πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Robert De Niro).

Κανένας άλλος ηθοποιός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για το Heat 2 μέχρι στιγμής, αλλά οι παράλληλες ιστορίες του ανοίγουν την πόρτα σε πολλά ακόμη ονόματα. Ενώ ο De Niro αρχικά υποδύθηκε τον επαγγελματία ληστή τραπεζών McCauley, ο Al Pacino έπαιζε τον υπολοχαγό Vincent Hanna, έναν αστυνομικό του LAPD που έθεσε στόχο ζωής να τον σταματήσει. Οι Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore, Amy Brenneman, Ashley Judd και Wes Studi συμπλήρωσαν το καστ της ταινίας.

Ο Mann και ο Driver εργάζονται ήδη μαζί στη νέα ταινία Ferrari, μια επερχόμενη βιογραφική ταινία για την αυτοκινητοβιομηχανία του Enzo Ferrari. Το τελευταίο έργο του Driver ήταν η ταινία επιστημονικής φαντασίας 65.

http://www.youtube.com/watch?v=ZL9fnVtz_lc

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved