Δείτε πώς φαίνεται ο Τζόκερ του Χιθ Λέτζερ χωρίς μακιγιάζ χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

©Creative_Commons_Attribution
POP UP TEAM
/
6 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ένα βίντεο αναπαράγει την ερμηνεία του Χιθ Λέτζερ ως Τζόκερ στο The Dark Knight χωρίς μακιγιάζ.

Δημιουργήθηκε από τον YouTuber GdaTyler VFX , το βίντεο αναπαράγει ψηφιακά το πρόσωπο του αείμνηστου ηθοποιού χρησιμοποιώντας λογισμικό deepfake σε διάφορες σκηνές από την ταινία με υπερήρωες του 2008. Από τότε που ανέβηκε, το βίντεο κέρδισε πάνω από 14.000 προβολές τη στιγμή της σύνταξης.

Όπως σημειώνει ο δημιουργός, η αναπαραγωγή δεν είναι τέλεια. Όσο για τα μάτια, «κάποιες ακραίες κατευθύνσεις αριστερά-δεξιά δεν λειτούργησαν καλά όσο το κοίταγμα ψηλά», ενώ ορισμένες σκηνές δείχνουν τα περιγράμματα του μακιγιάζ να αιμορραγούν.

«Ορισμένες από τις σκηνές μου φαίνονται πιο ανησυχητικές με την έκδοση χωρίς μακιγιάζ για κάποιο λόγο», έγραψε ένας σχολιαστής. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=3tMEbdUspr0&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.nme.com&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=GdaTylerVFX

Ο Ledger πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 28 ετών τον Ιανουάριο του 2008, πριν κυκλοφορήσει το The Dark Knight αργότερα τον Ιούλιο. Ο ηθοποιός έλαβε μετά θάνατον βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία στα Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Ο τελευταίος ρόλος του ηθοποιού ήταν στο The Imaginarium Of Doctor Parnassus του 2009, σε σκηνοθεσία Terry Gilliam. Ήταν επίσης γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα A Knight’s Tale , 10 Things I Hate About You , Monster’s Ball και Brokeback Mountain .

Ο σκηνοθέτης του Σκοτεινού Ιππότη Κρίστοφερ Νόλαν πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη ταινία του Oppenheimer στις 21 Ιουλίου 2023. Η βιογραφική ταινία ακολουθεί τη ζωή του φυσικού J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) που θεωρείται ο «πατέρας της ατομικής βόμβας» ρόλο στο Manhattan Project.

Μαζί με τον Cillian Murphy, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Kenneth Branagh, Dane DeHaan και Josh Hartnett.

Η επόμενη έξοδος του Batman θα είναι το The Batman – Part II από τον σκηνοθέτη Matt Reeves, όπου ο Robert Pattinson θα επαναλάβει τον ρόλο του ως ο σταυροφόρος. Το sequel έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2025.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved