Η Anya Taylor-Joy έμαθε να μιλάει αγγλικά παρακολουθώντας το School Of Rock του Jack Black

Copyright @Instagram anyataylorjoy
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ισπανόφωνη Βρετανίδα/Αμερικανίδα ηθοποιός Anya Taylor-Joy αποκαλύπτει ότι έμαθε για πρώτη φορά να μιλάει αγγλικά παρακολουθώντας το 2003 την ταινία του Jack Black, School Of Rock.

Η Anya Taylor-Joy, η οποία πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη νέα ταινία Super Mario Bros ως Princess Peach, αποκάλυψε ότι έμαθε να μιλάει αγγλικά παρακολουθώντας την μουσική κωμωδία του Jack Black το 2003, School Of Rock.

Γεννημένη στο Μαϊάμι της Φλόριντα από Βρετανούς και Αργεντινούς γονείς, η Taylor-Joy πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας στην Αργεντινή, προτού μετακομίσει στο Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθε πώς να μιλάει αγγλικά έχοντας περάσει το πρώτο μέρος της ζωής της ως ισπανόφωνη.

Σε μια νέα συνομιλία της με το Buzzfeed, η ηθοποιός εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που δούλεψε στη νέα ταινία του Mario στο πλευρό του Black, ο οποίος υποδύεται τον Bowser. Δηλώνοντας μεγάλη θαυμάστρια του ηθοποιού/μουσικού, η Taylor-Joy δήλωσε επίσης πώς της αρέσουν ιδιαίτερα οι Tenacious D και επιλέγει συχνά το Tribute ως τραγούδι καραόκε. «Στο σχολείο που πήγα όταν ζούσα στο Λονδίνο, έπαιζαν το School of Rock κάθε Παρασκευή», εξηγεί η ηθοποιός. «Εκείνη την εποχή, δεν μιλούσα πραγματικά πολύ καλά τα αγγλικά, σχεδόν καθόλου, έτσι αυτή η ταινία μαζί με το Harry Potter και το Jumanji είναι αυτές που με δίδαξαν αγγλικά».

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Jack Black, δήλωσε, «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι θα ήμουν στην συνέντευξη τύπου για την ταινία μαζί με τον Jack, οπότε όταν το διάβασα, ο ήχος που βγήκε από μέσα μου ήταν ακριβώς σαν ουρλιαχτό. Δεν το περίμενα. Δεν έχουμε ποτέ γνωριστεί, διότι ηχογραφήσαμε όλοι τα μέρη μας ξεχωριστά, οπότε εντυπωσιάστηκα όταν είδα το πρόγραμμα για εκείνη την ημέρα».

Μιλώντας για το πώς της αρέσει να τραγουδά το τραγούδι Tribute στο καραόκε, είπε: «Κάνω όλες τις φωνές και είναι πάντα καταπληκτικό». Αφού της προτάθηκε από το Buzzfeed να κάνει ένα ντουέτο με τον Black στο τραγούδι, η Taylor-Joy απάντησε: «Θα πέθαινα, κυριολεκτικά. Νομίζω ότι είναι ο λόγος για τον οποίο η καλύτερη μου φίλη και εγώ, αποφασίσαμε μέσα σε ένα απόγευμα ότι θα γίνουμε κολλητές, ήταν επειδή ξεκίνησε να το τραγουδάει μια φορά και σηκώθηκα από το τραπέζι λέγοντας: το έχουμε, θα το τραγουδάμε συνέχεια από εδώ και πέρα».

Εν τω μεταξύ, ο Jack Black έχει γίνει viral για μία ακόμη φορά μετά την κυκλοφορία ενός μουσικού βίντεο για το νέο του single, Peaches, μια μπαλάντα που έγραψε για την ταινία, The Super Mario Bros η οποία παίζεται τώρα στους κινηματογράφους.

http://www.youtube.com/watch?v=aW7bzd8uwyQ

http://www.youtube.com/watch?v=TnGl01FkMMo

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved