Ο Billy Porter ως James Baldwin σε νέα βιογραφική ταινία

©Instagram/theebillyporter
POP UP TEAM
/
13 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο βραβευμένος ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας Billy Porter θα υποδυθεί τον Αφρο-αμερικανό συγγραφέα και ακτιβιστή James Baldwin σε μία βιογραφική ταινία.

Η ταινία θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του 1994 «James Baldwin: A Biography» με τον Μπίλι Πόρτερ να υπογράφει το σενάριο μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα Ντάν Μακκέιμπ. Παράλληλα, θα έχει και τον ρόλο του παραγωγού μαζί με την Media Group Pictures του Μπάιρον Άλεν.

«Το ταλέντο και η δέσμευση του Μπίλι Πόρτερ και του Ντάν Μακκέιμπ να ενισχύσουν την κληρονομιά και τη συνεισφορά του Τζέιμς Μπόλντουιν με αυτή την ξεχωριστή ιστορία είναι ανεκτίμητο και μοναδικό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπάιρον Άλεν στη δήλωση του.

Σύμφωνα με τον «Guardian» το πρότζεκτ είναι ένα προσωπικό όνειρο του Πόρτερ ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αμερικανό συγγραφέα.

Το 2019 είχε συγκινήσει μεταφέροντας τα λόγια του Τζέιμς Μπόλντγουιν στη σκηνή της 71ης τελετής των Βραβείων Emmy κερδίζοντας το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Σειρά για τον ρόλο του στο «Pose».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved