10 από τις πιο υποτιμημένες ταινίες του 2022

POP UP TEAM
/
12 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι λέξεις «υποτιμημένο» και «υπερεκτιμημένο» πάντα προκαλούσαν διαμάχη, επειδή ειλικρινά είναι αρκετά δύσκολο να οριστούν και οι δύο με τρόπο που να φαίνεται συγκεκριμένος.

Ναι, όλοι γνωρίζουμε αόριστα τον ορισμό αυτών των όρων από το λεξικό, αλλά υπάρχει τόσο μεγάλη διαμάχη σχετικά με το τι κάνει κάτι υπερτιμημένο και τι υποτιμημένο.

Είναι μια ταινία υποτιμημένη αν απέσπασε λαμπερές κριτικές αλλά δεν κατάφερε να πυροδοτήσει τα εισιτήρια; Τι γίνεται αν το πας ανάποδα; Η ζωντανή δράση Lion King απέφερε πολύ περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, οπότε είναι εντάξει να την χαρακτηρίσουμε ως υποτιμημένη με βάση τις κακές κριτικές της; Ας είμαστε ειλικρινείς – το να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε έναν ορισμό μεμονωμένα ίσως είναι εξαντλητικό, επομένως θα κρατήσουμε τα πράγματα απλά.

Οι ταινίες που αναφέρονται παρακάτω είναι απλώς υποτιμημένες. Μπορεί να θεωρηθούν υποτιμημένες λόγω έλλειψης επικρατούσας επιτυχίας ή λόγω χλιαρών κριτικών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια ταινία σε αυτή τη λίστα μπορεί να είναι μια κριτική και εμπορική αποτυχία. Δεν πειράζει γιατί, τελικά, επιδιώκει απλώς να ρίξει φως σε ταινίες που αξίζουν επιπλέον προσοχή. Η θετικότητα είναι ο πρωταρχικός στόχος εδώ, και ακόμα κι αν δεν ταιριάζει κάθε ταινία στον ορισμό του  “υποτιμημένη”, υπάρχουν ακόμα πολλά μας δίνουν λόγους να την συμπεριλάβουμε.

1. Beyond the Infinite Two Minutes

2. Babylon

3. Cha Cha Real Smooth

4. The Outfit

5. Thirteen Lives

6. A Love Song

7. Catherine Called Birdy

8. Soft & Quiet

9. Watcher

10. Emergency

 

 

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved