Η Christina Applegate δεν θα εμφανισθεί ξανά μπροστά στην κάμερα, μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Facebook @Christina Applegate
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Είναι τόσο δύσκολο να βλέπω τον εαυτό μου σαν αυτό το άλλο άτομο και δεν μοιάζω πια με αυτό που ήμουν παλιότερα».

Μετά τη διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021, η Christina Applegate δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι θα επιστρέψει ποτέ στα γυρίσματα μπροστά στην κάμερα.

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι θα επιστρέψω αυτή τη στιγμή», είπε η Applegate σε μια νέα συνέντευξη στο Vanity Fair. «Αυτή είναι μια προοδευτική ασθένεια και δεν ξέρω αν θα χειροτερέψω».

Η διάγνωση της Applegate ήρθε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 3ης σεζόν του Dead to Me του Netflix, όταν το σενάριο είχε ήδη ολοκληρωθεί. Αν και μπόρεσε να ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν της σειράς, πολλές ιατρικές διαδικασίες και αντιδράσεις στη φαρμακευτική αγωγή δυσκόλεψαν την Applegate να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Jen Hardy. Τώρα, λέει ότι θα επικεντρωθεί περισσότερο σε καθαρά φωνητικούς ρόλους αντί να πιέζει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα.

«Πρέπει να στηρίξω την οικογένειά μου και να κρατήσω τον εγκέφαλό μου σε λειτουργία», πρόσθεσε. «Μου λείπει η εμπειρία των γυρισμάτων, αλλά ταυτόχρονα, επειδή ήταν τόσο απίστευτος αγώνας φέτος, νιώθω ανακουφισμένη που δεν χρειάζεται πλέον να πιέζομαι τόσο σκληρά για να βγάλω τη μέρα».

Η Applegate μίλησε επίσης για το πώς την έχει επηρεάσει ψυχικά η μεταβαλλόμενη εμφάνισή της: «Είναι τόσο δύσκολο να βλέπω τον εαυτό μου σαν αυτό το άλλο άτομο και δεν μοιάζω πια με αυτό που ήμουν παλιότερα», συνέχισε. «Και είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για μένα, διότι μεγάλο μέρος της ζωής μου ήταν η εικόνα μου και τώρα βλέπω το πρόσωπό μου και λέω: Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος με τα 20 πηγούνια; Για να είμαι πραγματικά ειλικρινής, αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα να το παρακολουθήσω».

Η Applegate θα μπορούσε να επαναλάβει τον ρόλο της ως Kelly Bundy σε ένα reboot κινουμένων σχεδίων του Married… with Children. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες ή λεπτομέρειες, το project έχει σκοπό να επανενώσει το αρχικό καστ με την Katey Sagal (Peggy Bundy), Ed O’Neil (Al Bundy) και David Faustino (Bud Bundy).

http://www.youtube.com/watch?v=STZBrsTWOCo

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved