Δείτε το νέο τρέιλερ του βιογραφικού ντοκιμαντέρ του Netflix, για την ζωή του Arnold Schwarzenegger

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά το τελευταίο του σίριαλ «FUBAR» για έναν πρώην πράκτορα της CIA που αναγκάζεται να επανέρθει στην δράση, οι θαυμαστές του παίρνουν την πρώτη τους γεύση από τον πραγματικό Arnold Schwarzenegger στο νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix, «Arnold». Η ταινία πρόκειται να ρίξει άπλετο φως σε διάφορα σημεία της ζωής του θρυλικού αμερικανού ηθοποιού, πολιτικού και bodybuilder σε διάφορες πτυχές της καριέρας του.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια δημιουργία της Lesley Chilcott, η οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν στην ταινία «An Inconvenient Truth», μαζί με τον Allen Hughes της σειράς, The Defiant Ones ως εκτελεστική παραγωγός. Η ταινία επιδιώκει να απεικονίσει τη ζωή του Schwarzenegger σε τρεις διαφορετικούς τομείς: του αθλητή, του ηθοποιού και του Αμερικανού.

Πριν από την καριέρα του στον κινηματογράφο, ο Schwarzenegger ήταν περισσότερο γνωστός ως bodybuilder πριν γίνει γνωστός στο Χόλιγουντ για τη σωματική του διάπλαση. Καθώς άρχισε να κερδίζει ρόλους σε ταινίες όπως Conan the Barbarian, ο Schwarzenegger τελικά απογείωσε το franchise του Terminator, παίζοντας τη φονική μηχανή που καταλήγει να σώσει τον John Connor.

Από εκεί, ο Schwarzenegger εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Χόλυγουντ, πρωταγωνιστώντας σε πολλές άλλες υπερπαραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των Predator, Total Recall και Last Action Hero. Αφού έγινε ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες δράσης στον κόσμο, ο Schwarz έκανε στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του, όταν έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ένα κομμάτι της ζωής του που πρόκειται να εξερευνηθεί στο τελευταίο κεφάλαιο της βιογραφικής ταινίας.

Η ταινία «Arnold» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Ιουνίου.

http://www.youtube.com/watch?v=x2AEI26LBpA&t=82s

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved