Ο ρόλος του «Once Upon a Time in Hollywood» στην απόφαση του Michael J. Fox να αφήσει την υποκριτική

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
15 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μάικλ Τζ. Φοξ δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό «Empire», πως η ταινία «Once Upon a Time in Hollywood» του Κουέντιν Ταραντίνο, έπεξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από τον χώρο της ηθοποιήας.

Ο Καναδό-αμερικανός ηθοποιός διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία 29 ετών. Το 1998 αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, και το 2020 ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «Back to the Future» ανακοίνωσε ότι θα συνταξιοδοτηθεί.

Ο ηθοποιός είπε ότι βλέποντας μια σκηνή στην ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως όχι πλέον επιτυχημένος ηθοποιός και ο Μπραντ Πιτ ως κασκαντέρ του στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’60, του θύμισε τους αγώνες που έδωσε στην πραγματική ζωή.

Ο Φοξ θυμήθηκε ότι όταν γύριζε τη σειρά The Good Fight, spin-off του επιτυχημένου σίριαλ The Good Wife, είχε πρόβλημα να θυμηθεί τα λόγια του λόγω της ασθένειάς του.

«Σκέφτηκα το Once Upon A Time in Hollywood» είπε ο Φοξ. «Υπάρχει μια σκηνή, στην οποία ο χαρακτήρας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν θυμάται πια τα λόγια του.

«Επιστρέφει στο καμαρίνι του και ουρλιάζει στον εαυτό του στον καθρέφτη. Έζησα αυτή τη στιγμή, κοίταξα στον καθρέφτη και σκέφτηκα: «Δεν μπορώ να τα θυμηθώ πια. Λοιπόν, ας προχωρήσουμε. Ήταν ήρεμο».

Τον Απρίλιο, ο ηθοποιός – ο οποίος ίδρυσε φιλανθρωπική οργάνωση που δραστηριοποιείται για την εύρεση θεραπείας για το Πάρκινσον είπε ότι η ζωή με τη νόσο «γίνεται πιο δύσκολη» κάθε μέρα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved