«Τhe Full Monty»: Οι Άνδρες με τα όλα τους επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια

© Movie Coverage
POP UP TEAM
/
17 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι άνδρες με τα όλα τους («The Full Monty»), της βρετανικής θρυλικής ταινίας του 1997, επιστρέφουν λίγο μεγαλύτεροι, αλλά πάντα παιδιά, στο τρέιλερ της νέας μίνι σειράς της πλατφόρμας Hulu.

Η ταινία «The Full Monty» (Άντρες με τα όλα τους) κυκλοφόρησε το 1997, και επικεντρωνόταν σε έξι άνεργους άνδρες της αποβιομηχανοποιημένης Αγγλίας, οι οποίοι αποφασίζουν να σχηματίσουν μια χορευτική ομάδα που κάνει στριπτίζ με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να δει ένας από αυτούς τον γιο του.

H οχτώ επεισοδίων σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τους ήδη οικείους χαρακτήρες που ζουν στο Σέφιλντ και αντιμετωπίζουν ακόμα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, αλλά δεν το βάζουν κάτω.

Οι ηθοποιοί που θα επιστρέψουν είναι οι Robert Carlyle ως Gaz, Mark Addy ως Dave, Lesley Sharp ως Jean, Paul Barber ως Horse, Steve Huison ως Lomper, Wim Snape ως Nathan και Tom Wilkinson ως Gerald, ενώ την απαιτούμενη «φρεσκάδα» θα δώσουν νέοι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια των πρωταγωνιστών. Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουνίου.

http://www.youtube.com/watch?v=rB8Hye5nZMI

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved