Ο Timothée Chalamet μιλάει για τον ρόλο του ως Willy Wonka

©instagram/gettyentertainment
POP UP TEAM
/
18 Μαΐου, 2023

Η ταινία WIlly Wonka με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet , είναι καθ’ οδόν.

Σε μια νέα συνέντευξη στη Vogue, ο 27χρονος ηθοποιός αποκάλυψε τον συναισθηματικό λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε τον τίτλο.

«Το να δουλέψω σε κάτι που θα έχει ένα αντικυνικό νεανικό κοινό, ήταν απλά μια μεγάλη χαρά», εξήγησε ο Chalamet. «Γι’ αυτό με τράβηξε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Chalamet αναφέρει κυνισμό σε σχέση με τον ρόλο – μιλώντας στο CinemaCon τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός εξήγησε ότι η εκδοχή του Wonka θα είναι «ένας Willy γεμάτος χαρά και αισιοδοξία» και έχει «την επιθυμία να γίνε ο καλύτερος σοκολατοποιός», σε αντίθεση με τις ερμηνείες του Τζιν Γουάιλντερ και του Τζόνι Ντεπ, που και οι δύο δείχνουν τον Γουόνκα σε ένα μεταγενέστερο, πιο περίπλοκο σημείο της ιστορίας του.

Αλλά ακόμη και πέρα ​​από το πλαίσιο προηγούμενων ταινιών εμπνευσμένων από τον Wonka, ο Chalamet εξήγησε στη Vogue ότι αυτός ο χαρούμενος ρόλος, δημιούργησε μια ευπρόσδεκτη αντίθεση με τον έξω κόσμο. «Σε μια εποχή και κλίμα έντονης πολιτικής ρητορικής, όταν υπάρχουν τόσα πολλά άσχημα νέα όλη την ώρα, ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα κομμάτι σοκολάτας», είπε.

Το Wonka σκηνοθετήθηκε από τον Paul King ( Paddington and Paddington 2 ), και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου. Πριν καταλήξει στον Chalamet ο ρόλος του Willy Wonka, ο Donald Glover, ο Ryan Gosling και ο Ezra Miller ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved