Dead by Daylight: Ο Nicolas Cage τώρα και σε βιντεοπαιχνίδι

©Youtube/ Dead by Daylight
POP UP TEAM
/
24 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O 57χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ τώρα και σε version βιντεοπαιχνιδιού και συγκεκριμένα στο videogame “Dead by Daylight” (Νεκρός με το πρώτο φως της Ημέρας).

“Έχει τόσο χαρακτηριστική φωνή και παρουσία. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς αυτόν”, είπε ο διευθυντής της ομάδας του παιχνιδιού (Behavior Interactive) Μάθιου Κόουτ για τον Κέιτζ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης τύπου που αποκάλυψε την επερχόμενη προσθήκη του Κέιτζ στο Dead by Daylight.

http://www.youtube.com/watch?v=8dVv9O4if8E

 

Το Dead by Daylight είναι ένα multiplayer παιχνίδι τρόμου και επιβίωσης που αναπτύχθηκε από τη Behavior Interactive. Στο παιχνίδι ένας παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός άγριου δολοφόνου και οι άλλοι τέσσερις παίζουν τους επιζώντες. Ο δολοφόνος πρέπει να πιάσει κάθε επιζώντα και να τον θυσιάσει σε μια κακόβουλη δύναμη που είναι γνωστή ως Οντότητα, ενώ οι επιζώντες πρέπει να αποφύγουν να πιαστούν και να κατασκευάσουν πέντε γεννήτριες για να ανοίξουν τις πύλες διαφυγής.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για Microsoft Windows τον Ιούνιο του 2016, και ακολούθησαν εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One τον Ιούνιο του 2017, Nintendo Switch τον Σεπτέμβριο του 2019, iOS και Android τον Απρίλιο του 2020, Stadia τον Οκτώβριο του 2020 και PlayStation 5 και Xbox Series X/S τον Νοέμβριο του 2020.

Σημειώνεται ότι ο Νίκολας Κέιτζ υποδύθηκε τον εαυτό του και στην απολαυστική ταινία “The unbearable weight of massive talent”.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved