Ο Joaquin Phoenix θα πρωταγωνιστήσει στο NC-17 Gay Period Piece του σκηνοθέτη Todd Haynes

©Harald Krichel/Georges Biard
POP UP TEAM
/
24 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τοντ Χέινς ετοιμάζει την επόμενη ταινία του, την οποία περιγράφει ως «μια ομοφυλοφιλική ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1930 στο Λος Άντζελες». Και φαίνεται ότι βρήκε τον κατάλληλο συν-σεναριογράφο στο Joaquin Phoenix , ο οποίος είπε ότι ο Haynes τον ώθησε να «προχωρήσει παραπέρα» με το σενάριο, ώστε να καταλήξει το NC-17.

«Η επόμενη ταινία είναι μια ταινία μεγάλου μήκους που είναι ένα πρωτότυπο σενάριο που ανέπτυξα με τον Χοακίν Φίνιξ με βάση κάποιες σκέψεις και ιδέες που μου έφερε», είπε ο Χέινς στο IndieWire πρόσφατα ενώ ήταν στις Κάννες.  «Εγώ, ο Jon Raymond και ο Joaquin μοιραζόμαστε την ιστορία. Και ελπίζουμε να το γυρίσουμε στις αρχές του επόμενου έτους».

«Ο Χοακίν με πίεζε και έλεγε «όχι, πάμε παρακάτω», πρόσθεσε ο Χέινς. «Αυτή θα είναι μια ταινία NC-17».

Ο Haynes βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Κάννες για την προώθηση του May December, της επερχόμενης ταινίας του με πρωταγωνίστριες τη Natalie Portman και την Juliane Moore. Μετά την πρεμιέρα του, το Netflix ολοκλήρωσε μια συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων διανομής του για κυκλοφορία αργότερα μέσα στο έτος. Μέχρι τότε, μπορούμε να ξαναδούμε μερικά από τα σύγχρονα queer κλασικά του σκηνοθέτη, όπως το Velvet Goldmine, το Poison και το Carol — και αν αυτά είναι η βασική του γραμμή, τότε ό,τι έχει στο μυαλό του ο Phoenix είναι βέβαιο ότι θα μας μείνει αξέχαστο.

Το 2021, ο Haynes μοιράστηκε το The Velvet Underground, ένα ντοκιμαντέρ για το ομώνυμο συγκρότημα. Ο Phoenix εμφανίστηκε πρόσφατα στην παράλογη κωμωδία τρόμου του Ari Aster, Beau Is Afraid, και θα επαναλάβει τον ρόλο του Joker στο Joker του Todd Phillips: Folie à Deux δίπλα στη Lady Gaga.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved