Ο Julian Lennon Θα παρουσιάσει σειρά-ντοκιμαντέρ για το πώς το περιβάλλον επηρεάζει την Τέχνη

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
6 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζούλιαν Λένον θα είναι παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός σειράς ντοκιμαντέρ για το πώς το περιβάλλον επηρεάζει στη δημιουργία της τέχνης.

Η σειρά, με τίτλο «Inspired», θα είναι συμπαραγωγή με την ειδική στα ντοκιμαντέρ Cargo Film & Releasing, με έδρα τη Νέα Υόρκη.

 

Η σειρά θα εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο νέα μέρη επηρεάζουν και διαμορφώνουν τη δημιουργική διαδικασία των σύγχρονων καλλιτεχνών. Σε κάθε επεισόδιο, σύμφωνα με το Variety, ο Τζούλιαν Λένον, γιος του αείμνηστου μέλους των Beatles, Τζον Λένον θα συναντά κορυφαίους καλλιτέχνες για να αποκαλύπτει «πλούσια ποικιλία εμπνευσμένων ιστοριών και να επιτρέπει στον θεατή να επισκεφτεί μια πόλη, μια περιοχή ή μια χώρα μέσα από τα μάτια τους».

Ο Λένον είναι υποψήφιος για Grammy τραγουδιστής-τραγουδοποιός, φιλάνθρωπος, παραγωγός ταινιών, συγγραφέας και φωτογράφος.

Η σειρά «Inspired» σηματοδοτεί μια από τις πρώτες του απόπειρες στην παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

«Αυτό που είναι τόσο ξεχωριστό σε αυτή τη σειρά είναι το να γνωρίζεις έναν καλλιτέχνη και την κουλτούρα ενός τόπου μέσα από έναν συγκεκριμένο φακό – αυτή η μοναδική σχέση που έχει ένας καλλιτέχνης με ένα συγκεκριμένο μέρος που εκκινεί τη δημιουργικότητά του» υπογράμμισε ο Τζούλιαν Λένον.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved