Το Ferris Bueller’s Day Off θα αποκατασταθεί σε 4K Ultra HD

©instagram/movieshmood
POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Καθώς η τεχνολογία προχωράει ραγδαία από τότε που έκανε την πρεμιέρα του το Ferris Bueller’s Day Off, ήρθε η ώρα να αποκτήσει κι αυτή η ταινία την επεξεργασία 4K Ultra HD: Η Paramount Home Entertainment κυκλοφορεί μια remastered έκδοση του κλασικού έργου του John Hughes του 1986 την 1η Αυγούστου.

Το 4K Bueller διατηρεί ζωντανό το πνεύμα της εφηβικής κωμωδίας της εποχής του Ρήγκαν. Εκτός από το remaster με ήχο Dolby Vision, HDR-10 και Dolby Atmos, η επανέκδοση περιλαμβάνει ένα σωρό αποκλειστικό περιεχόμενο μπόνους, συμπεριλαμβανομένου του σχολιασμού του αρχικού σκηνοθέτη του αείμνηστου Hughes. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλά πλάνα από τα παρασκήνια.

Για τους αμύητους: Το Ferris Bueller’s Day Off ήταν η τέταρτη σκηνοθετική προσπάθεια του Χιουζ και βοήθησε πολύ την καριέρα των Matthew Broderick και Alan Ruck. Οι ηθοποιοί υποδύονται δύο γυμνασιόπαιδα που είναι κολλητοί, τον Φέρις και τον Κάμερον, οι οποίοι, μαζί με τη φίλη του Φέρρις, Σλόουν (Μία Σάρα), αποφασίζουν να κάνουν κοπάνα από το μάθημα και να εξερευνήσουν το Σικάγο. Η ταινία προστέθηκε στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου το 2014.

Η Paramount εργάζεται επίσης σε ένα spinoff του Bueller με τίτλο Sam and Victor’s Day Off , με επίκεντρο τους παρκαδόρους που έκλεψαν την πολύτιμη Ferrari του μπαμπά του Κάμερον στην αρχική ταινία. Πέρυσι, τα soundtrack των πιο αγαπημένων έργων του Hughes συγκεντρώθηκαν στο Life Moves Pretty Fast: The John Hughes Mixtapes.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZDbKhkLxTs&ab_channel=ParamountMovies

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved