Με την ταινία «The New Boy» άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σίδνεϊ

POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Σε όλη μου την καριέρα, δεν έχω νιώσει ποτέ, όπως εδώ σε αυτή την αίθουσα» είπε ο Αυστραλός σκηνοθέτης των Πρώτων Εθνών, Γουόρικ Θόρντον μετά την πρεμιέρα στην Αυστραλία της ταινίας του «The New Boy», μια ιστορία πνευματικότητας και επιβίωσης που διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1940.

Με την προβολή της ταινίας άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα παρουσιαστούν 239 ταινίες από 67 χώρες, 90 αφηγηματικές και 54 ντοκιμαντέρ από καταξιωμένους δημιουργούς δημιουργών ταινιών, νικητές Φεστιβάλ και ανερχόμενους σκηνοθέτες.

«Η ενέργεια που δίνετε πίσω σε αυτά τα παιδιά…» είπε ο Γουόρικ Θόρντον.

Ο σκηνοθέτης είπε στα οκτώ παιδιά σχολικής ηλικίας χωρίς εμπειρία στην υποκριτική, τα οποία αποτελούν το καστ της ταινίας, να μην κοιτούν απευθείας την κάμερα ενώ ήταν στο πλατό, αναφέρει το Variety.

Έπρεπε όμως να αντιστρέψει αυτή τη συμβουλή όταν, μαζί με την παραγωγό Καθ Σέλπερ οι μικροί πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί στο State Theatre του Σίδνεϊ. Είπε στα παιδιά να χαμογελούν και να χαιρετούν για τους παπαράτσι.

http://www.youtube.com/watch?v=hZ15NBAVOt0&ab_channel=MovieTrailersSource

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved