14χρονος θαυμαστής του Spider-Man δημιούργησε μια σκηνή στο Across the Spider-Verse

©Youtube
POP UP TEAM
/
11 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Preston Mutanga συνδύασε δύο από τα μεγαλύτερα ενδιαφέροντά του αναδημιουργώντας το πρώτο τρέιλερ για το Spider-Man: Across the Spider-Verse shot-for-shot χρησιμοποιώντας μπλοκ και φιγούρες LEGO. Μόλις ολοκληρώθηκε το φιλόδοξο έργο, ο 14χρονος ανέβασε το κλιπ στο διαδίκτυο και τράβηξε την προσοχή των παραγωγών της ταινίας, οι οποίοι θα τον προσέλαβαν ως animator για μια σκηνή που διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν LEGO.

Σε μια συνέντευξη στους New York Times , οι παραγωγοί Phil Lord και Christopher Miller (οι οποίοι και οι δύο σκηνοθέτησαν την ταινία LEGO ) είπαν ότι επικοινώνησαν μαζί του αφού αποφάσισαν να συμπεριλάβουν μια ακολουθία LEGO στο Across the Spider-Verse .

«Ανακαλύψαμε ότι ήταν ένα 14χρονο παιδί που τα κατάφερε και είπαμε: «Αυτό φαίνεται απίστευτα εκλεπτυσμένο για έναν μη ενήλικο, μη επαγγελματία», είπε ο Μίλερ στους Times . «Μας εξέπληξε όλους, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους καλύτερους animators στον κόσμο».

Η δουλειά του Mutanga ήταν ήδη τόσο εκλεπτυσμένη γιατί είχε περάσει χρόνια φτιάχνοντας σύντομα βίντεο LEGO και ανεβάζοντάς τα στο κανάλι του στο YouTube , αφού γνώρισε το τρισδιάστατο λογισμικό υπολογιστή Blender από τον πατέρα του, Theodore Mutanga.

Όταν ένας άλλος από τους παραγωγούς της ταινίας, η Christina Steinberg, επικοινώνησε με τους γονείς της Mutanga, Theodore και Gisele Mutanga, στην αρχή ήταν κατανοητά δύσπιστοι. Μόλις επιβεβαίωσαν ότι η προσφορά ήταν νόμιμη, ωστόσο, ο Theodore ξεκίνησε τη δράση και έφτιαξε στον γιο του έναν νέο υπολογιστή με μια ισχυρή κάρτα γραφικών για να αποδώσει το έργο του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ακόμα στο γυμνάσιο, όπως ο πρωταγωνιστής του Across the Spider-Verse, Miles Morales, ο έφηβος με έδρα το Τορόντο εργαζόταν εξ αποστάσεως στη σκηνή του κατά τη διάρκεια της απουσίας του και έκανε check-in με τον Miller δύο φορές την εβδομάδα. “Ένα νέο πράγμα που έμαθα ήταν σίγουρα η πτυχή της ανατροφοδότησης, όπως το πόσα πράγματα στην πραγματικότητα αλλάζουν από την αρχή μέχρι το τελικό προϊόν”, είπε ο Mutanga για την εμπειρία.

http://www.youtube.com/watch?v=oIyea1m3zWI

Με τη συμβολή του σε μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, ο Mutanga βρίσκεται σε καλό δρόμο για να πετύχει τον στόχο του να γίνει animator και σκηνοθέτης πλήρους απασχόλησης. Παρακολουθήστε τις αναπαραστάσεις LEGO και των δύο τρέιλερ παρακάτω.

Το Across the Spider-Verse είναι η δεύτερη ταινία μιας προγραμματισμένης τριλογίας και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 235 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως μετά από ένα Σαββατοκύριακο έναρξης 120 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ανασκόπησή μας , η Senior Entertainment Editor Liz Shannon Miller το χαρακτήρισε ένα «εκπληκτικό θέαμα που επίσης καταφέρνει να αφηγηθεί μια έξυπνη, βασισμένη στους χαρακτήρες ιστορία για τη μοίρα, τη φιλία και το κόστος του να είσαι ήρωας».

http://www.youtube.com/watch?v=xc4jx4PugHI

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved