Αγνώριστη η «Shauni McClain» του Baywatch

©Instagram/baywatch_tv
POP UP TEAM
/
30 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Την θυμόμαστε ως Shauni McClain από το θρυλικό «Baywatch», αλλά πια δείχνει αγνώριστη και με εντελώς διαφορετικό στυλ από αυτό που την είχαμε γνωρίσει πριν από περίπου τρεις δεκαετίες.

Oι θαυμαστές της εμβληματικής ηθοποιού, sex symbol των 90’s και μοντέλου Erika Eleniak, έμειναν έκπληκτοι από μια πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριαμό στο Instagram, όπου φαίνεται να απολαμβάνει μια ηλιόλουστη μέρα στην βεράντα του σπιτιού της, με τα full-sleeve τατουάζ της και με ένα απλό μαύρο μπλουζάκι, αποπνέοντας ροκ διάθεση.

Erika Eleniak

Συμμετείχε στο «Baywatch» με συμπρωταγωνιστές την Pamela Anderson και τον David Hasselhoff, έχει όμως πρωταγωνιστήσει και στις τηλεοπτικές σειρές «The Librarians» και «CSI: Miami». 

Το Baywatch προβλήθηκε από το 1989 έως το 1999 και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά σόου στον κόσμο, με εβδομαδιαίο κοινό 1,1 δισεκατομμυρίων τηλεθεατών σε 148 χώρες. 

Το καστ των ηθοποιών έγινε γνωστό σε μια νύχτα μετά την πρώτη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στο παγκόσμιο κοινό. 

Η σειρά μεταφράστηκε σε 144 γλώσσες και το 2017 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με τους Dwayne Johnson, Zac Efron και Kelly Rohrbach. Στην ταινία, συμμετείχαν τιμητικά η  Pamela Anderson και ο David Hasselhoff. 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved