Η Greta Gerwig θα σκηνοθετήσει τα «Χρονικά της Νάρνια» για το Netflix

©Instagram/greta_gerwig_fans
POP UP TEAM
/
5 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Από τον ροζ κόσμο της Barbie στα επικά «Χρονικά της Νάρνια». Δημοσιεύματα θέλουν τη Greta Gerwig, λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες, να σκηνοθετεί μια νέα κινηματογραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων του Κ.Σ. Λιούις, «Τα Χρονικά της Νάρνια», για λογαριασμό του Netflix.

Αν και δεν έχει γίνει κάποια σχετική επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη πως η Gerwig, η οποία προσφάτως πρωταγωνίστησε στην ταινία του Netflix «Λευκός Θόρυβος» στο πλευρό του Adam Driver, θα αναλάμβανε το πρότζεκτ. Όπως αναφέρει το περιοδικό The New Yorker σε άρθρο για τις «Χολιγουντιανές» φιλοδοξίες της Mattel, η Gerwig ήρθε σε συμφωνία να σκηνοθετήσει δύο ταινίες του fracnhise της «Νάρνια».

Όταν το Netflix απέκτησε τη «Νάρνια»

Το 2018 το Netflix είχε ανακοινώσει την απόκτηση των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών δικαιωμάτων της σειράς βιβλίων «Τα Χρονικά της Νάρνια». Τότε ο Ted Sarandos είχε δηλώσει σχετικά: «Ήρωες όπως ο Aslan αλλά και ολόκληρο το σύμπαν της Νάρνια αγαπήθηκαν από το κοινό, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους προσφέρουμε “στέγη” για τα επόμενα χρόνια».

 

Πηγή skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved