Δείτε την αφίσα του «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

©Instagram/ mbfgreekwedding
POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Έχοντας δει το επίσημο trailer της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3» (με μουσική του Γιώργου Αλκαίου)τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και την αφίσα.

http://www.youtube.com/watch?v=AAflXqZ5xs0&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo&ab_channel=FocusFeatures

Η οικογένεια Πορτοκάλος θα συνεχίσει με τα συνηθισμένα ξεκαρδιστικά καμώματά της και στην 3η ταινία, καθώς εξερευνά τις ρίζες της και συναναστρέφεται με τους ντόπιους, τιμώντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα της Τούλας. Φυσικά, η Τούλα Πορτοκάλος της Nia Vardalos είναι το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας και μαζί της θα εμφανιστούν και οι Ίαν Μίλερ (John Corbett), Πάρις (Elena Kampouris), θεία Βούλα (Andrea Martin), θείος Τάκης (Gerry Mendicino) και η ξαδέρφη Νίκη (Gia Carides).

Η κεντρική αφίσα έχει όλα τα γνωστά πρόσωπα και στο βάθος βλέπουμε το χωριό Βαρυπατάδες της Κέρκυρας, όπου εκεί έλαβαν χώρα τα γυρίσματα.

«Γάμος αλά Ελληνικά 3»

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζόι Φατόνε, ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις $5 εκατ., που κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved