Ο Tom Cruise και η πρώτη ταινία στο διάστημα

©Instagram/tomcruise
POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Cruise μας μίλησε για την επιθυμία του να γυρίσει την πρώτη που υα γυριστεί στο διάστημα. Τώρα, ήρθε η ώρα για να το κάνει πράξη.

«Δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε αυτό και θα δούμε πού θα φτάσουμε», δήλωσε ο ίδιος στην πρεμιέρα της ταινίας «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One«, στη Νέα Υόρκη.

Η επερχόμενη ταινία έχει προϋπολογισμό 200 εκατ. δολάρια και υποστηρίζεται από τη Universal, ωστόσο δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία έναρξης της παραγωγής, εξήγησε ο Tom Cruise.

Το 2020, η NASA επιβεβαίωσε ότι ο διάσημος ηθοποιός εργαζόταν σε ένα σχέδιο για τα γυρίσματα μιας ταινίας στο διάστημα, πάνω στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει βοήθεια από τη Space X του Elon Musk.

Αν πάρει το «πράσινο φως», η παραγωγή θα είναι η πρώτη περιπετειώδης ταινία δράσης που θα γυριστεί στο διάστημα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Tom Cruise για μια ταινία στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό», δήλωσε ο Jim Bridenstine της NASA στο Twitter. «Χρειαζόμαστε δημοφιλή μέσα ενημέρωσης για να εμπνεύσουμε μια νέα γενιά μηχανικών και επιστημόνων για να κάνουμε πραγματικότητα τα φιλόδοξα σχέδια της NASA».

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο 57χρονος Doug Liman, ο οποίος συνεργάστηκε με τον ηθοποιό στην ταινία «The Edge of Tomorrow».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved