Tom Holland: «Δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ, δεν είναι για μένα»

©Instagram/tomholland2013
POP UP TEAM
/
14 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο 27χρονος Spider-Man αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει το Χόλιγουντ σε νέα του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η βιομηχανία του θεάματος δεν είναι γι’ αυτόν και ότι τον φοβίζει, ανέφερε σε podcast του Jay Shetty.

«Κοιτάξτε, είμαι πραγματικά μεγάλος θαυμαστής του να γυρίζω ταινίες, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ, δεν είναι για μένα», είπε ο γεννημένος στη Βρετανία σταρ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη «μάχη» του με το αλκοόλ πριν μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

http://www.youtube.com/watch?v=GOqEl4ADyVk&ab_channel=JayShettyPodcast

«Η δουλειά με τρομάζει πραγματικά. Καταλαβαίνω ότι είμαι μέρος αυτού του συστήματος και απολαμβάνω το είδος της αλληλεπίδρασής μου με αυτό. Ωστόσο, πάντα ψάχνω τρόπους για να απομακρυνθώ κατά κάποιο τρόπο, για να ζήσω όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή».

Ο ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, ότι κάποιοι φίλοι του έχουν «χαθεί» μέσα στη δουλειά, εννοώντας ότι το σύστημα με κάποιο τρόπο τους έχει «καταπιεί». «Σίγουρα μια σκέψη που περνάει συνεχώς από το μυαλό μου είναι να μην χάνεις τον εαυτό σου. Έχω δει τόσους πολλούς ανθρώπους να έρχονται πριν από μένα και να χάνουν τον εαυτό τους και είχα φίλους που μεγάλωσα μαζί τους και δεν είναι πια φίλοι μου, επειδή έχασαν τον εαυτό τους σε αυτή τη δουλειά.

Απλώς, θέλω πάρα πολύ να επικεντρωθώ σε αυτό που με κάνει ευτυχισμένο, που είναι η οικογένειά μου, είναι οι φίλοι μου. Είναι η ξυλουργική μου, το γκολφ μου, η φιλανθρωπική οργάνωση που διευθύνει η μητέρα μου. Αυτά είναι τα πράγματα που με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο και αυτά πρέπει να προστατεύσω», ανέφερε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Ο Holland ασχολείται με την υποκριτική από την ηλικία των εννέα ετών και έγινε παγκοσμίως γνωστός παίζοντας τον Spider-Man στους Avengers και στο franchise Spider-Man.

Τον Ιούνιο ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ. Ο ίδιος λέει ότι το διάλειμμα ήταν ήδη προγραμματισμένο, αλλά ορισμένοι εικάζουν ότι έγινε μετά την πρόσφατη σειρά του στο Apple TV+, «The Crowded Room», η οποία δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο κρατά τόσο ιδιωτική τη σχέση του με τη φίλη του Zendaya. «Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να την κρατήσω όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική. Και οι δύο νιώθουμε ότι αυτός είναι ο πιο υγιής τρόπος για να προχωρήσουμε ως ζευγάρι, οπότε προσπαθώ να κρατηθώ όσο το δυνατόν πιο μακριά από το Χόλιγουντ».

Στη συνέντευξή του ο Holland μίλησε, επίσης, για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα και για το πώς συνειδητοποίησε ότι ήταν εθισμένος στο αλκοόλ. Αποκάλυψε δημόσια τον Μάιο ότι είναι νηφάλιος εδώ και ένα χρόνο και τέσσερις μήνες, προσθέτοντας ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει ποτέ.

Ο Holland είπε ότι συνειδητοποίησε ότι είχε πρόβλημα, όταν προσπάθησε να περάσει ένα μήνα χωρίς να πιει: «Ήταν το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ. Ξυπνούσα και το σκεφτόμουν. Κοιτούσα το ρολόι και περίμενα πότε θα πάει 12:00. Και αυτό με τρόμαξε πραγματικά».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved