Netflix: 3 ταινίες με τον Tom Holland (δεν λέμε μόνο για τον Spiderman))

©ΙMDb
POP UP TEAM
/
14 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Uncharted

Βασισμένο σε μια από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες σε πωλήσεις σειρές βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, το «Uncharted» εξιστορεί την πρώτη περιπέτεια του Nathan Drake παρέα με τον αντίπαλο που μετατράπηκε σε φίλο και συνέταιρο, Sullivan. Με πρωταγωνιστή τον Tom Holland ως Nathan Drake και τον Mark Wahlberg ως τον εύστροφο και σοφό Sully, το «Uncharted» ξετυλίγει το πώς ο Nathan Drake γίνεται κυνηγός θησαυρών, ξετυλίγοντας ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια σε μία επική περιπέτεια δράσης.

Η ταινία βασίζεται στο PlayStation video game από την Naughty Dog. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer, ενώ εκτός από τους Tom Holland και Mark Wahlberg πρωταγωνιστούν οι εξής: Sophia Ali, Tati Gabrielle και Antonio Banderas

http://www.youtube.com/watch?v=eHp3MbsCbMg

 

The devil all the time

Ο Καρλ και η Σάντι είναι σίριαλ κίλερ που δολοφονούν άντρες οι οποίοι κάνουν οτοστόπ, ο σερίφης Μπόντεκερ είναι διεφθαρμένος εξουσιομανής, ο πάστορας Τίγκαρντεν διεστραμμένος παιδόφιλος, ο Ρόι δολοφόνος της γυναίκας του, ο Θίοντορ μια αρρωστημένη φιγούρα – παράσιτο στη ζωή του Ρόι, και η Λενόρα, η θετή αδερφή του Άρβιν, ορφανή και απόκληρη. Όλοι αυτοί συνδέονται με τον Άρβιν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δημιουργώντας ένα μοναδικό σύμπαν παρακμής, εκδίκησης και βίας, με φόντο τη βαθιά Αμερική.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Άρβιν Ράσελ και η προσπάθεια του να προστατεύσει όσους αγαπά είναι ο κεντρικός πυρήνας της ιστορίας περιτριγυρισμένος από αμαρτωλούς χαρακτήρες σε ένα κλίμα προσωπικής επιβολής της δικαιοσύνης, τιμωρίας, δολοφονιών, θυσιών και αυτοκτονιών. Το χρονικό πλαίσιο της αφήγησης κινείται από τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο μέχρι την δεκαετία του 60’ και του πολέμου του Βιετνάμ όπου συμμετείχαν οι ΗΠΑ στέλνοντας πολλούς νέους μακριά από το σπίτι τους.

http://www.youtube.com/watch?v=EIzazUv2gtI

Spiderman Homecoming

Ενθουσιασμένος από την εμπειρία του με τους Εκδικητές, ο νεαρός Πίτερ Πάρκερ/Spider-Man επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ζει με την θεία Μέι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του καινούργιου του μέντορα, Τόνι Σταρκ. Ο Πίτερ προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καθημερινή του ρουτίνα, αποσπάται όμως από τις σκέψεις του που του υποδεικνύουν ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός φιλικός γείτονας. Όταν όμως εμφανίζεται ο Vulture, ένας καινούργιος εχθρός, τότε όλα εκείνα που ο Πίτερ θεωρεί σημαντικά μοιάζουν να απειλούνται.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved