Η Rita Wilson στηρίζει την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3»

©Instagram/ ritawilson
POP UP TEAM
/
17 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ώπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθέτησε αυτή τη φορά) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το «My Big Fat Greek Wedding 3» μόνο στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στην ανάρτήσή της η Ρίτα Γουίλσον, δημοσιεύοντας παράλληλα και την αφίσα της ταινίας.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε με φόντο το γαλάζιο της Κέρκυρας, όπου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, δείχνει το ζευγάρι των πρωταγωνιστών και μερικά από τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «η οικογένεια Πορτοκάλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές».

Πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζόι Φατόνε, ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις $5 εκατ., που κυκλοφόρησε το 2002, σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved