Ο Robin Williams θα έκλεινε τα 72: Οι συγκινητικές αναρτήσεις των παιδιών του

©Instagram/robinwilliams
POP UP TEAM
/
25 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O Robin Williams στις 21 Ιουλίου θα γινόταν 72 ετών και τα παιδιά του ανέβασαν στα social media δύο συγκινητικές αναρτήσεις για το πως θα ήταν σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών αφού αυτοκτόνησε στις 11 Αυγούστου του 2014, παλεύοντας με την κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Τα δύο από τα τρία παιδία του λοιπόν, Zak (40 ετών) και Zelda Williams (33 ετών), μοιράστηκαν τις τρυφερές σκέψεις για τον πατέρα τους στο Twitter.

«Αυτό το βλέμμα με ένα άτακτο, στοργικό χαμόγελο που γνώριζαν τόσο καλά οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Χαρούμενο και περίεργο και θαυμαστό. Μου λείπεις και σε αγαπώ για πάντα », έγραψε ο γιος του Zak, ο οποίος μοιράστηκε μια φωτογραφία του Ρόμπιν που φοράει ακουστικά και χαμογελά, στην πολεμική κωμωδία «Καλημέρα Βιετνάμ» του 1987.

Η Zelda, η οποία αναφέρεται στον πατέρα της ως «Poppo», ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του Robin Williams να κρατά μια πλακέτα σε διαμαρτυρία το 2007 στη Νέα Υόρκη.

Στη λεζάντα του tweet της έγραψε: «Χρόνια πολλά στον Poppo, ο οποίος σίγουρα θα ήταν εκεί έξω δίνοντας αγώνα για την τέχνη και τους καλλιτέχνες σήμερα και πάντα».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved