Ο φόβος κράτησε τον Seth Rogen μακριά από την Marvel και την DC

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
31 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Σεθ Ρόγκεν επαναφέρει το franchise «Χελωνονιντζάκια» (Teenage Mutant Ninja Turtles) στην επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός», της οποίας έχει την ευθύνη της ιστορίας και την παραγωγή της μέσω της εταιρείας του Point Grey Pictures. Κατά τη διάρκεια συνέντευξή του στο Polygon πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, ο Ρόγκεν ρωτήθηκε τι τον κράτησε «μακριά» από το να συμμετάσχει σε άλλα franchise ταινιών όπως οι ταινίες υπερηρώων της Marvel και της DC.

«Ειλικρινά, μάλλον ο φόβος», είπε ο Ρόγκεν. «Έχουμε πραγματικά έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο εργασίας. Εγώ και ο Έβαν [Γκόλντμπεργκ] είμαστε συγγραφείς εδώ και 20 χρόνια. Είναι ο φόβος της διαδικασίας, ειλικρινά. Και το λέω χωρίς να γνωρίζω τίποτα για τη διαδικασία. Υπάρχουν πολλά πράγματα της Marvel που αγαπώ».

«Είναι κυρίως ένας φόβος για το πώς μπορούμε να ενταχθούμε στο σύστημα που έχουν, ένα σύστημα το οποίο φαίνεται ότι είναι πολύ καλό και τους εξυπηρετεί» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει ότι αυτό το σύστημα θα τους απογοήτευε τελικά. «Αυτό που είναι ωραίο με το [Μεταλλαγμένος Χαμός] είναι ότι είμαστε οι παραγωγοί του. Υπαγορεύσαμε λοιπόν το σύστημα και υπαγορεύσαμε τη διαδικασία με πολλούς τρόπους. Δημιουργούμε την υποδομή και τη διαδικασία για αυτούς, όχι συνδεδεμένοι με την υποδομή και τη διαδικασία κάποιου άλλου. Είμαστε control freaks!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved