Ο πρωταγωνιστής του «Oppenheimer», Cillian Murphy εξηγεί γιατί δεν ακολούθησε μουσική καριέρα

Instagram @ cillianmurphyofficiall
POP UP TEAM
/
11 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τους Beatles, ο Cillian Murphy και ο αδελφός του, δημιούργησαν ακόμη και το δικό τους συγκρότημα.

Ο Cillian Murphy είπε ότι δεν ακολούθησε μουσική καριέρα επειδή δεν πίστευε ότι ήταν «αρκετά καλός». Σε συνέντευξη του στο NME, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Oppenheimer» μίλησε για την αγάπη του για τον Frank Zappa και τους Beatles. Έχοντας ως πηγή έμπνευσης τους Beatles, ο Murphy και ο αδελφός του, δημιούργησαν ακόμη και το δικό τους συγκρότημα: The Sons of Mr Green Genes, που πήρε το όνομά του από μια μελωδία του Zappa από το άλμπουμ του 1969 «Hot Rats».

Τα τραγούδια του συγκροτήματος του Murphy ήταν εξίσου πειραματικά, με «εκκεντρικούς στίχους και ατελείωτα σόλο κιθάρας». Τελικά, τους προσφέρθηκε μια συμφωνία για πέντε άλμπουμ από την Acid Jazz που εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά ο ηθοποιός και ο αδελφός τους την απέρριψαν, επικαλούμενοι λόγους καλλιτεχνικής ανεξαρτησίας.

 

 

Ο Cillian Murphy όταν ρωτήθηκε για την ταινία μικρού μήκους του 2001 «Watchmen» – τη μοναδική του απόπειρα συγγραφής σεναρίου την υποτίμησε.

«Απλώς ποτέ δεν σκέφτηκα ότι ήμουν αρκετά καλός πραγματικά» είπε. «Γι’ αυτό, ξέρετε, δεν ασχολήθηκα ούτε με τη μουσική. Μου αρέσει να κάνω ένα πράγμα αρκετά καλά» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι είναι απίθανο αυτό να αλλάξει στο μέλλον.

http://www.youtube.com/watch?v=JPTwDJHQfQs

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved