Η συμβουλή του Τομ Χανκς στον Όστιν Μπάτλερ μετά τον ρόλο του στην ταινία «Έλβις»

Instagram @streamonmax
POP UP TEAM
/
14 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Μπάτλερ είπε στους Times του Λονδίνου ότι βγήκε για φαγητό με τον Χανκς, ο οποίος του είπε ότι έπρεπε να βουτήξει βαθιά σε κάποιον άλλον ρόλο το συντομότερο δυνατό, για να αποτρέψει το «συναισθηματικό μαστίγωμα».

Ο Όστιν Μπάτλερ (Austin Butler) μοιράστηκε τη βασική συμβουλή που έλαβε από τον Τομ Χανκς, τον συμπρωταγωνιστή του στην επιτυχημένη βιογραφική ταινία του περασμένου έτους, «Έλβις».

Ο Μπάτλερ είπε στους Times ότι ο Χανκς, ο οποίος υποδύθηκε τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ στην ταινία, του είπε: «Έχεις μπει τόσο βαθιά στον ρόλο του Έλβις που, για την ψυχική σου υγεία, θα ήταν φρόνιμο να πας κατευθείαν σε κάτι άλλο. Αν απλώς πηδήξεις από το τρένο, μπορεί υποστείς συναισθηματικό μαστίγωμα… Και, ξέρεις, ετοιμάζω κάτι καινούργιο αυτόν τον καιρό».

Έτσι, από τη συνομιλία αυτή προέκυψε η συμμετοχή του Μπάτλερ στη μίνι τηλεοπτική σειρά «Masters of the Air», παραγωγός της οποίας είναι, μεταξύ άλλων και ο Τομ Χανκς.

Ο Μπάτλερ είπε ότι ο «Έλβις» τον ανάγκασε «να φτάσει στα άκρα και δεν θα είναι κάθε εμπειρία έτσι. Δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω μια τέτοια εμπειρία, αλλά με έκανε να νιώσω ζωντανός».

Ο 31χρονος ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου χάρη στην ερμηνεία του ως ο Βασιλιάς του ροκ εν ρολ. Προετοιμαζόταν για τον ρόλο για τρία χρόνια, που περιελάμβανε την υιοθέτηση της νότιας προφοράς του Έλβις. Έπινε επίσης λιωμένο παγωτό Häagen-Dazs για να πάρει βάρος για την ταινία. Ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό GQ πέρυσι ότι η δέσμευσή του για τον ρόλο ήταν τόσο καθηλωτική που αναγκάστηκε να νοσυλευτεί την ημέρα μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής.

http://www.youtube.com/watch?v=wBDLRvjHVOY

http://www.youtube.com/watch?v=5AwZB14P7Jk

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved