Ο Τζέιμι Ντόρναν ήξερε πως οι κριτικοί θα «περιφρονούσαν» τις ταινίες «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»

©Instagram/jamiedornan
POP UP TEAM
/
21 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan) είπε ότι ήξερε πως οι κριτικοί κινηματογράφου θα χλεύαζαν τον ρόλο του στην ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».
 
Ο Ιρλανδός ηθοποιός έγινε γνωστός αφού υποδύθηκε τον Κρίστιαν Γκρέι δίπλα στην Ντακότα Τζόνσον στο franchise «Πενήντα αποχρώσεις».
 
Οι ταινίες, οι οποίες διασκευάστηκαν από τα ομώνυμα ερωτικά μυθιστορήματα της Ε. Λ. Τζέιμς, έτυχαν κακής υποδοχής τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς. Η μέση βαθμολογία των Rotten Tomatoes της τριλογίας είναι 15%.
 
Το franchise, ωστόσο, είχε καλή απόδοση στο box office, με εισπράξεις 1,32 δισ. δολάρια παγκοσμίως και ολοκληρώθηκε σε τρία μέρη το 2017.
 
Εμφανιζόμενος σε ένα επεισόδιο του podcast Happy Sad Confused, ο Ντόρμαν μίλησε για τον ρόλο και τον αρχικό δισταγμό του να τον αποδεχτεί.
 
«Δεν ήταν ένα στιγμιαίο ναι με κανέναν τρόπο», είπε σχετικά με την αποδοχή του ρόλου. «Έπρεπε να συζητηθεί. Ζήτησα συμβουλή από φίλους, συγγενείς, πολλούς ηθοποιούς».
 
Ο Ντόρμαν έχασε αρχικά τον ρόλο από τον Τσάρλι Χάναμ, ο οποίος όμως αποχώρησε από την ταινία την τελευταία στιγμή κι έτσι ζητήθηκε από τον Ντόρμαν να τον αντικαταστήσει.
 
Ο ηθοποιός είπε ότι ένιωσε ανακούφιση όταν δεν πήρε τον ρόλο «γιατί ήξερα ότι αυτός ο τύπος θα ναυαγήσει».
«[Ο Χάναμ] ίσως ένιωσε το ίδιο… ξαφνικά όμως ήμουν εκεί, αλλά με πολύ λιγότερο χρόνο για να πάρω μια απόφαση. Εντάχθηκα στην ταινία πέντε εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα», είπε.
 
Μιλώντας για την κριτική υποδοχή της ταινίας, πρόσθεσε: «Ήξερα ότι θα έχει όλες αυτές τις αποσκευές… ότι η πραγματικότητα θα ήταν πως θα έβγαζε πολλά χρήματα και οι θαυμαστές θα το αγαπούσαν και οι κριτικοί θα το περιφρονούσαν.
Αυτό συνέβη με τα βιβλία και αυτό φτιάχναμε. Μείναμε πιστοί στα βιβλία και ξέραμε τι σήμαινε αυτό».

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved