Το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον θρυλικό Κάρλος Σαντάνα – Δείτε το τρέιλερ

©Youtube/ Sony Pictures Classics
POP UP TEAM
/
25 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το πρώτο τρέιλερ για το «Carlos», μια ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους για τον θρυλικό κιθαρίστα και παγκόσμιο σύμβολο Κάρλος Σαντάνα (Carlos Santana), σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy σκηνοθέτη Ρούντι Βαλντές, δόθηκε στη δημοσιότητα.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj_kMqw8i3A

Κάνοντας πρεμιέρα νωρίτερα φέτος στο Φεστιβάλ Tribeca, το «Carlos» συνδυάζει νέες συνεντεύξεις με τον Σαντάνα και την οικογένειά του.

Αδημοσίευτο αρχειακό υλικό, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών βίντεο που καταγράφηκαν από τον ίδιο τον Σαντάνα, πλάνα από συναυλίες, στιγμές από τα παρασκήνια, συνεντεύξεις με προσωπικότητες και συνεργάτες του στη μουσική βιομηχανία.

Τιμώντας τη ζωή ενός από τους μεγαλύτερους μουσικούς, που κέρδισε 10 Grammy, αυτό το ειδικό ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αρχικά στο πλαίσιο μιας τριήμερης εκδήλωσης με τίτλο «Carlos: The Santana Journey Global Premiere» μέσω της Sony Picture Classics και της Trafalgar.

Η προβολή του θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου.

Οι προβολές περιλαμβάνουν το «Carlos» και αποκλειστικό εισαγωγικό περιεχόμενο με τον Σαντάνα και τον δύο φορές βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Βαλντές. Μετά τις προβολές «Carlos: The Santana Journey Global Premiere», η γενική κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved