Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο 80ό Φεστιβάλ Βενετίας

©Instagram/ poorthingsfilm
POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τo Διεθνές Φεστιβάλ Βενετίας κλείνει φέτος τα 80 έτη και από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου, όλα τα βλέμματα παγκοσμίως θα είναι στραμμένα στο Lido και στις μεγάλες πρεμιέρες, τους διεθνείς stars και τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Με το «Comandante» του Edoardo De Angelis να είναι η εναρκτήρια ταινία, αυτή αναμένεται να είναι μία πολύ δυνατή χρονιά για το φεστιβάλ.

Φέτος, ανάμεσα σε πολλές σπουδαίες επιλογές, ξεχωρίσαμε τις 10 ταινίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα τους στο Φεστιβάλ και φυσικά να τις δούμε και οι ίδιοι στις αίθουσες.

Οι 10 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας

Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου
Πλοκή: Η Bella Baxter επανέρχεται στη ζωή χάρη στον ανορθόδοξο επιστήμονα και κηδεμόνα της, Dr. Godwin Baxter. Όμως εκείνη έχοντας μεγάλη δίψα να ανακαλύψει τον κόσμο, το σκάει με έναν δικηγόρο, τον Duncan Wedderburn, και ταξιδεύουν από ήπειρο σε ήπειρο.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει εντυπωσιάσει ήδη με τα τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει. Το καστ αποτελείται από εξαιρετικά ονόματα με πρώτη την αγαπημένη συνεργάτιδα του σκηνοθέτη, Emma Stone, αλλά και από τους Mark Ruffalo, Willem Dafoe και Ramy Youssef. Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο.

http://www.youtube.com/watch?v=RlbR5N6veqw

The Killer του David Fincher
Πλοκή: Ένας εκτελεστής παλεύει με τα αφεντικά του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό σε ένα ανθρωποκυνηγητό παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο επιμένει ότι δεν είναι προσωπικό.

Ο σκηνοθέτης του «Seven», του «Fight Club», του «Zodiac» και πολλών ακόμη επιτυχημένων ταινιών με την προσωπική του σφραγίδα, επιστρέφει τρία χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά -το «Mank». Όπως και η τελευταία, έτσι και αυτή η ταινία θα μπει στην πλατφόρμα του Netflix, συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου. Πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Tilda Swinton, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker και Sophie Charlotte.

Priscilla της Sofia Coppola
Πλοκή: Η ζωή της έφηβης Priscilla Beaulieu, αλλά και του ήδη γνωστού rock-and-roll σταρ, Elvis Presley, θα αλλάξει σημαντικά μετά τη γνωριμία τους.

Έναν χρόνο μετά την βιογραφική ταινία «Elvis» του Baz Luhrmann για τη ζωή του Elvis Presley, έρχεται η Sofia Coppola -μετά από τρία χρόνια απουσίας- για να μας φέρει στην μεγάλη οθόνη μια ταινία για τη ζωή της ανεπανάληπτης Priscilla Presley, συζύγου του Βασιλιά του Rock and Roll. Στον ομώνυμο ρόλο συναντούμε την Cailee Spaeny και στον ρόλο του Elvis τον Jacob Elordi.

http://www.youtube.com/watch?v=gxbZyvCJc6U

Maestro του Bradley Cooper
Πλοκή: H ζωή του Αμερικανού μαέστρο Leonard Bernstein μέσα από τη σχέση του με την γυναίκα του, Felicia Montealegre.

Βιογραφική ταινία που μεταξύ άλλων χρηματοδότησε ο Martin Scorsese και Steven Spielberg. Ο Bradley Cooper σκηνοθετεί και παίζει ταυτόχρονα για δεύτερη φορά μετά το επιτυχημένο «A Star Is Born». Στο πλευρό του αυτή τη φορά έχει την Carey Mulligan. Η ταινία αφού κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αναμένεται να προστεθεί στην πλατφόρμα του Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

http://www.youtube.com/watch?v=zU6GbM5c9aE

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved