Ο Ίθαν Χοκ έφθασε με υπεραστικό λεωφορείο στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο

©Instagram/ethanhawke
POP UP TEAM
/
15 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Ίθαν Χοκ πέρασε περισσότερες από 10 ώρες σε ένα λεωφορείο, σε μια τελευταία προσπάθεια να φτάσει στην πρεμιέρα της ταινίας του «Wildcat».

Ο 52χρονος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης πήγαινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο για να παρουσιάσει τη νέα του ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάγια, αλλά έμεινε αποκλεισμένος στη Νέα Υόρκη αφού ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις λόγω κακοκαιρίας. Ο διάσημος ηθοποιός όμως, ήταν αποφασισμένος να φτάσει στην εκδήλωση κι έτσι ανέβηκε σε ένα λεωφορείο με τη σύζυγό του Ryan Shawhughes.

Μιλώντας στο PEOPLE στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας το απόγευμα της Δευτέρας, ο Χοκ εξήγησε: «Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις και μετά είπα: «Δεν θα το χάσω αυτό λόγω κάποιου αεροδρομίου. Έτσι, πήγα στη Νέα Υόρκη και ανέβηκα στο λεωφορείο».

Όταν ρωτήθηκε αν τον αναγνώρισαν άλλοι ταξιδιώτες, ο ηθοποιός απάντησε: «Φίλε, κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν άλλον στο λεωφορείο… Κανείς δεν νοιάζεται καθόλου… Απλώς διάβασα το βιβλίο μου και εξαφανίστηκα στο πίσω μέρος».

Η Μάγια Χοκ, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία που σκηνοθέτησε ο πατέρας της – ρωτήθηκε επίσης για το μακρύ ταξίδι του και αποκάλυψε ότι ήταν η κεντρική συζήτηση του φεστιβάλ. Είπε στο ρεπορτάζ: «Πήρε (πήρε το λεωφορείο)! Όλοι μιλούν για αυτό… Έπρεπε να πάρει το λεωφορείο, γιατί ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved