Pain Hustlers: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με την Emily Blunt και τον Chris Evans

©Instagram/ justjared
POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Δόθηκε στην δημοσιότητα από το Netflix το επίσημο τρέιλερ για την ταινία «Pain Hustlers» με πρωταγωνιστές την Emily Blunt και τον Chris Evans.

Το σενάριο υπογράφει ο Wells Tower βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Evan Hughes που κυκλοφόρησε το 2022.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον βραβευμένο με BAFTA David Yates, σε παραγωγή μεταξύ άλλων του Lawrence Grey.

«Με το όνειρο να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για την ίδια και τη κόρη της, η Λίζα Ντρέικ (Μπλαντ) δέχεται τη δουλειά που της προτείνει ο Πιτ Μπρένερ (Έβανς) σε μια αποτυχημένη φαρμακευτική start-up. Η γοητεία, η όρεξη και το θάρρος οδηγούν τη Λίζα σε μια πολυτελή ζωή και την εταιρεία στο κέντρο μιας εγκληματικής συνωμοσίας με φρικτές συνέπειες.

Αντιμέτωπη με το ανισόρροπο αφεντικό της που τον υποδύεται ο Andy Garcia, την επιδεινούμενη ιατρική κατάσταση της κόρης της (Κλόι Κόλμαν) και τη συνειδητοποίηση της καταστροφής που προκαλεί η εταιρεία η Λίζα αναγκάζεται να εξετάσει τις επιλογές της καριέρας της και τις συνέπειες των πράξεων της», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Το καστ συμπληρώνουν οι Κάθριν Ο’ Χάρα (Atherine O’Hara), Τζέι Ντουπλάς (Jay Duplass), Όμπρεϊ Ντόλαρ (Aubrey Dollar), Μπράιαν ντ”Αρσι Τζέιμς (Brian D’Arcy James) και Αμίτ Σαχ (Amit Shah).

http://www.youtube.com/watch?v=4kK6Gw_Mdlo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved