Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt δίνουν τέλος στο «Barbenheimer»

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Ryan Gosling και η Emily Blunt έδωσαν τέλος στο «Barbenheimer» στο σόου «Saturday Night Live», ερμηνεύοντας το «All Too Well» της Taylor Swift σε μια αλά Barbenheimer παραλλαγή.

Ο Ryan Gosling ξεκίνησε τον τρίτο του μονόλογο στο «SNL» λέγοντας ότι δεν επρόκειτο να κάνει κανένα αστείο για τον Κεν επειδή έπρεπε να διακόψουν τη σχέση τους. «Δεν είναι αστείο» είπε ο Gosling. «Ο Κεν κι εγώ, έπρεπε να χωρίσουμε. Προχωρήσαμε πολύ σοβαρά. Και τελείωσε» σημείωσε.

«Είμαι εδώ λόγω της νέας μου ταινίας, “The Fall Guy” με την Έμιλι Μπλαντ» διευκρίνισε ο ηθοποιός.

Ωστόσο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως την απώλεια και ότι, «το να αφήνει να περάσει μοιάζει σαν χωρισμός και για να ξεπεραστεί ένας χωρισμός υπάρχει πραγματικά μόνο ένα πράγμα που μπορεί να βοηθήσει: Η μουσική της σπουδαίας Taylor Swift».

Τότε εμφανίζεται στη σκηνή η Emily Blunt που πρωταγωνίστησε στο Oppenheimer ως Kitty Oppenheimer και συμπρωταγωνιστεί με τον Ryan Gosling στην επερχόμενη ταινία τους με τίτλο «The Fall Guy». Εκτός ότι του σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι και μια καρέκλα στην πλάτη, στο τέλος, οι δυο τους τραγουδούν το «All Too Well» της Taylor Swift με διαφορετικούς στίχους που αφορούν το κινηματογραφικό φαινόμενο του περασμένου καλοκαιριού, «Barbenheimer».

Τι είναι το «Barbenheimer»
Το χαρούμενο ροζ σύμπαν της «Barbie» υπό τη σκηνοθεσία της Greta Gerwig και η μαυρίλα του Oppenheimer του Christopher Nolan συνέπεσαν στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Αμερική την ίδια ακριβώς ημερομηνία, στις 21 Ιουλίου του 2023. Οπότε ως Barbenheimer περιγράφεται αυτό το δίπολο διαθέσεων των δύο ταινιών που έκαναν πρεμιέρα (τυχαία ή όχι) την ίδια ακριβώς ημερομηνία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved