Το The Conference είναι η νέα horror ταινία που πρέπει να δεις

© Netflix
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
17 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Παρασκευή και 13 αποφάσισε το Netflix να βγάλει μία από τις πιο τρομακτικές horror ταινίες με έναν σκοτεινό τύπο που φοράει μια καθόλου ανατριχιαστική μάσκα και σφάζει κόσμο.

Ο λόγος γίνεται για το The Conference (Το Συνέδριο) που έρχεται από την Σουηδία και υπόσχεται τρόμο, σασπένς και μία δόση χιούμορ.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Patrik Eklund και το σενάριο υπογράφει  ο Thomas Moldestad με πρωταγωνιστές τους Eva Melander, Katia Winter (Sleepy Hollow) και Adam Lundgren. Το Netflix υπόσχεται πως οι οπαδοί των splatter ταινιών θα μείνουν ευχαριστημένοι από την πλοκή του θρίλερ. Όταν ένα συνέδριο ομαδικής ανάπτυξης στο οποίο συμμετείχαν δημοτικοί υπάλληλοι και που μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν οι κατηγορίες για διαφθορά αρχίζουν να κυκλοφορούν και να μαστίζουν το εργασιακό περιβάλλον.

Μια μυστηριώδης φιγούρα αρχίζει να καταδιώκει και να δολοφονεί τους συμμετέχοντες, έναν προς έναν σε αυτή τη σουηδική μαύρη κωμωδία με «ζεστούς» χαρακτήρες γεμάτους χιούμορ»

Μια ομάδα δημοτικών υπαλλήλων έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις εσωτερικές διαφωνίες, αλλά κι έναν αιμοδιψή δολοφόνο στη διάρκεια μιας φαινομενικά αθώας εκδρομής.

To The Conference (Το Συνέδριο) έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου. 

http://www.youtube.com/watch?v=B9hpl8e-lQ4

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας