«The Boys In The Boat»: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του George Clooney

©Instagram/ boysintheboatmovie
POP UP TEAM
/
19 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο George Clooney επιστρέφει μετά από δύο χρόνια από την τελευταία του ταινία, το «The Tender Bar», για να πει την ιστορία του αμερικανικού θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936.

Η ταινία, η οποία θα έχει τίτλο «The Boys in the Boat», βασίζεται στη ομότιτλο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν και αφορά την ομάδα κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον του 1936 που αγωνίστηκε για το χρυσό στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Βερολίνο, την ίδια χρονιά που ο Τζέσι Οουενς, ένας μη Αρειος αθλητής, κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια μέσα στη χώρα των Ναζί. Αυτή η εμπνευσμένη αληθινή ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αουτσάιντερ στο απόγειο της Μεγάλης Υφεσης του 1929 καθώς βρίσκονται στο προσκήνιο και αντιμετωπίζουν επίλεκτους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Η ταινία βασίζεται στο σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ, του σεναριογράφου του «The Revenant», με τον οποίο ο Clooney είχε συνεργαστεί ξανά για την ταινία του, «The Midnight Sky» το 2020.

Στο «The Boys In The Boat» πρωταγωνιστούν οι Τζόελ Ετζερτον και Κάλουμ Τέρνερ. 

Η ταινία «The Boys in the Boat» θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες ανήμερα τα Χριστούγεννα, κάτι που προμηνύει ίσως και υποψηφιότητα για τα Όσκαρ.

Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας:

http://www.youtube.com/watch?v=dfEA-udzjjQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved