Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Copyright @Facebook Christopher Papakaliatis
POP UP TEAM
/
18 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι Μισητοί Οκτώ στο COSMOTE CINEMA 1HD, 18/12 στις 21:00
Ταινία

Γουέστερν αμερικανικής παραγωγής του 2015

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, Παίζουν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον,Κερτ Ράσελ,Τζένιφερ Τζέισον Λι

Στο μετεμφυλιακό Γουαϊόμινγκ, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, η αιχμάλωτή του κι έξι παράξενοι ταξιδιώτες βρίσκουν καταφύγιο σε μια απομονωμένη καλύβα. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ.

 

Καζίνο στο COSMOTE CINEMA 1HD, 19/12 στις 21:00
Ταινία

Αστυνομική ταινία αμερικανικής και γαλλικής παραγωγής του 1995

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορτσέζε , Παίζουν: Ρόμπερτ Ντε Νίρο,Σάρον Στόουν,Τζο Πέσι

Δύο μέλη της Μαφίας μετακομίζουν στο πολλά υποσχόμενο Λας Βέγκας. Στον επικίνδυνο υπόκοσμο της πόλης, θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μπελάδες και τελικά θα τα θαλασσώσουν… ο καθένας με τον τρόπο του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

 

Μουλέν Ρουζ στην ΕΡΤ3, 19/12 στις 23:00

Μουσικό δράμα, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, 1952

Σκηνοθεσία: Τζον Χιούστον, Παίζουν: Χοσέ Φερέρ, Ζα Ζα Γκαμπόρ, Σουζάν Φλον

Το 1900 ένας Άγγλος ποιητής έρχεται στη Μονμάρτη για να γνωρίσει την μποέμικη ζωή, συνεργάζεται με τον Τουλούζ Λοτρέκ στο ανέβασμα ενός φαντασμαγορικού σόου στο Μουλέν Ρουζ και ερωτεύεται την πρωταγωνίστρια του, την πιο ακριβοπληρωμένη πόρνη του Παρισιού, η οποία ‘’ανήκει’’ στον Δούκα του Γουόρτσεστερ, χρηματοδότη της παράστασης.

 

Ο Μαέστρος, από 20/12 στο Netflix
Ταινία

Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ, Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ,Κάρι Μάλιγκαν,Ματ Μπόμερ

Ίσως το μεγαλύτερο στοίχημα του Netflix στις Χρυσές Σφαίρες, ο αμφιλεγόμενος «Μαέστρος» του Bradley Cooper ακολουθεί την πολυτάραχη ζωή του διάσημου μαέστρο Leonard Bernstein και τη σχέση του με την Montealegre Cohn Bernstein.

 

Ο Υπέροχος Γκάτσμπι στο OPEN, 20/12 στις 21:00

Αισθηματικό δράμα αυστραλιανής και αμερικανικής συμπαραγωγής 2013

Σκηνοθεσία: Baz Luhrmann, Παίζουν: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton

«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ (στα πρότυπα του ίδιου του Φιτζέραλντ), που φεύγει από τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ για να πάει στην Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου. Κυνηγώντας το δικό του Αμερικανικό Ονειρο, ο Νικ θα βρεθεί δίπλα στον μυστηριώδη και κοσμικό εκατομμυριούχο Τζέι Γκάτσμπυ, και κοντά στην ξαδέρφη του Ντέζι και τον ερωτύλο γαλαζοαίματο σύζυγό της, Τομ Μπιουκάναν. Κάπως έτσι ο Νικ θα χαθεί στον ελκυστικό κόσμο των κροίσων, της ψευδαίσθησης, του έρωτα και της απάτης τους. Καθώς ο Νικ βιώνει τα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τον κόσμο στον οποίο πλέον ζει, καταγράφει την ιστορία του ατελέσφορου έρωτα, των αδιάφθορων ονείρων που αποτελούν σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη εποχή.

 

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, 21/12 στις 20:15

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 1989

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Παίζουν: Χάρισον Φορντ,Σον Κόνερι,Άλισον Ντούντι

Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με νέα αποστολή. Αν κι έχει αποφασίσει να αποφεύγει τις μεγάλες συγκινήσεις, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια νέα περιπέτεια που τον θέλει να αναζητά το Ιερό Δισκοπότηρο

 

Το Τανγκό Των Χριστουγέννων στο MEGA, 22/12 στις 23:00

Δραματική ελληνική παραγωγή (2011).

Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης, Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Γιάννης Στάνκογλου, Ελένη Κοκκίδου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαίλης Ρίσβας, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπαδημητρίου

Υπόθεση: Δεκαετία του 1970… είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Οι σκέψεις, όμως, του υπολοχαγού Στέφανου Καραμανίδη είναι κάπου αλλού. Άνθρωπος κλειστός, χωρίς χαμόγελο, αγρίμι, έχει μόνο μια επιθυμία: να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, την Ζωή, σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει την βοήθεια ενός φαντάρου, του Λάζαρου Λαζάρου, ενός συνεσταλμένου νεαρού, από τους λίγους που ξεχώριζαν στο στρατόπεδο για την μόρφωση και καλλιέργεια τους. Η γνωριμία τους, σύντομη αλλά καταλυτική, θα είναι η αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα κορυφωθούν με ένα Τανγκό… Το Τανγκό των Χριστουγέννων… σε μια μέρα που θα αλλάξει τις ζωές των τριών ηρώων μια για πάντα.

 

Χόκινγκ στην ΕΡΤ3, 22/12 στις 23:00

Βιογραφικό Δράμα παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, 2004

Σκηνοθεσία: Philip Martin, Παίζουν: Benedict Cumberbatch, Michael Brandon, Tom Hodgkins, Christian Rubeck

Υπόθεση: Τον Ιανουάριο του 1963 ο 21 ετών Στίβεν Χόκινγκ διαγιγνώσκεται με Νόσο Κινητικού Νευρώνα. Οι γιατροί του δίνουν δυο χρόνια ζωής. Η ταινία καταγράφει τα δυο αυτά απίστευτα χρόνια που οδήγησαν σε μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις όλων των εποχών στην επιστήμη. Είναι μια συναισθηματική και τρυφερή ιστορία με έρωτα, φιλοδοξίες, περηφάνια και θυσίες. Η διάγνωση ρίχνει τον Στίβεν στην κατάθλιψη, αλλά η ζωή του αλλάζει ριζικά όταν γνωρίζει την 20 ετών φοιτήτρια Τζέιν Γουάιλντ, την οποία μόλις 18 μήνες μετά παντρεύεται. Ενάντια στα προγνωστικά και με τη στήριξη της Τζέιν, ο Στίβεν ζει με την αρρώστιά του. Η καινοτόμα ανακάλυψή του συμβάλλει στο Βραβείο Νόμπελ του 1978 και αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved