Η Meryl Streep έβγαλε 3.000.000 για να εμφανιστεί 5 λεπτά στο Mama Mia 2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
28 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Εάν έπρεπε να διαλέξεις κάποιον από τους τοπ ηθοποιούς του Χόλιγουντ για να παίξει έστω και για 5 λεπτά στην ταινία σου γνωρίζοντας ότι θα είναι τα 5 πιο επιδραστικά της λεπτά πόσα χρήματα θα έδινες; Οι παραγωγοί του Mama Mia! Here We Go Again κοστολόγησαν μια 5λεπτη εμφάνιση της Meryl Streep 3 εκατομμύρια δολάρια!

Η Streep είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς στον κόσμο. Έχει παίξει σε άπειρες ταινίες ό,τι ρόλο μπορεί να βάλει κανείς με το μυαλό του. Η Στριπ έχει λάβει συνολικά 21 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας τρία, και 32 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, κερδίζοντας οκτώ. Είναι η ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα στην ιστορία του κινηματογράφου. Έχει επίσης βραβευθεί με δύο Βραβεία Έμμυ, δύο Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών, δύο BAFTA, ένα βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Καννών, το Τιμητικό βραβείο της Χρυσής Άρκτου για το 2012, ενώ έχει λάβει και πέντε υποψηφιότητες για Βραβείο Γκράμι 

Στο sequel του Mama Mia! Το Here We Go Again ο ρόλος της μειώθηκε σημαντικά. Εμφανίστηκε μόλις πέντε λεπτά σε ταινία 114 λεπτών, η μοναδική συνέχεια για την οποία υπέγραψε, φέρεται να της απέφερε 3 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ θα ήταν στα γυρίσματα για λίγες μέρες, είναι ένα καλό χρηματικό deal!

Μιλάμε για περίπου 600.000$ που μπαίνουν απευθείας στην τσέπη της Streep για κάθε λεπτό που εμφανίζεται στην οθόνη ή 10.000$ το δευτερόλεπτο. Είναι εξαιρετική δουλειά για οποιονδήποτε μπορεί να βρεθεί σε θέση να την κάνει, αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά προνόμια που συνοδεύουν όσους είναι στην κορυφή της κατάταξης των καλύτερων ερμηνευτών στην ιστορία του κινηματογράφου. Mamma mia! Here We Go Again δεν είχε την επιτυχία που είχε σημειώσει το πρώτο που είχε φτάσει τα 400 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις εισιτηρίων.

Η δημιουργός και παραγωγός Judy Craymer στο IndieWire, είπε ότι της αρκούσε να την πείσει να κάνω έστω μια μικρή εμφάνιση: «Είναι η πιο αξιόλογη και η πιο εξαιρετική ηθοποιός στον κόσμο, οπότε δεν κάνει σίκουελ», σημείωσε. «Νομίζω ότι σκέφτηκε, τι θα έκανα στην ταινία; Και έπρεπε να σκεφτούμε κάτι που να της προκαλέσει το ενδιαφέρον». Είτε ενδιαφέρον είτε όχι, 3 εκατομμύρια δολάρια για πέντε λεπτά είναι αρκετά για να επιτευχθεί μια συμφωνία!

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved