Το αστείο του Jo Koy στον Robert De Niro που προκάλεσε αντιδράσεις

©X/@MailOnline
POP UP TEAM
/
9 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο κωμικός και παρουσιαστής των φετινών Χρυσών Σφαιρών Τζο Κόι, έκανε ένα αστείο προς τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που δεν ενόχλησε τον ίδιο τον ηθοποιό αλλά προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. 

 

Κατά τη διάρκεια του σόου, o Κόι απευθύνθηκε από σκηνής στον 80χρονο σταρ του Χόλιγουντ, Ρομπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) δηλώνοντας θαυμαστής του: «Αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός. Κάθε δεκαετία γίνεται καλύτερος. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις».

Στη συνέχεια όμως ο παρουσιαστής είπε με ενθουσιασμό: «Φίλε, ορκίζομαι στο Θεό, η τελευταία σου απόδοση θα πρέπει είναι η καλύτερη που έχεις κάνει ποτέ.Πώς την άφησες έγκυο στα 80 σου;», αναφερόμενος στην 45χρονη φίλη του ΝτεΝίρο, Τίφανι Τσεν, που τον περασμένο Απρίλιο έφερε στον κόσμο το έβδομο παιδί του ηθοποιού.

Η Τσεν καθόταν δίπλα στον Ντε Νίρο και φάνηκε να γελάει.

Αν και και ίδιος ο Ντε Νίρο φάνηκε να γελάει με το αστείο του παρουσιαστή, πολλοί χρήστες στο Χ ενοχλήθηκαν από το σχόλιο και υπερασπίστηκαν τον εμβληματικό ηθοποιό με αναρτήσεις όπως «πού είναι ο Γουίλ Σμιθ όταν τον χρειάζεσαι;» (αναφορά στο διαβόητο χαστούκι στα Όσκαρ του 2022) και «τόσο κακόγουστα αστεία, άλλαξα κανάλι».

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Σφαίρα Β Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού». Ωστόσο, το βραβείο το διεκδίκησε ο Robert Downey Jr. για το «Oppenheimer».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved