Γιατί η Τζούλια Ρόμπερτς δεν έχει κάνει ποτέ γυμνές σκηνές στην καριέρα της;

©Instagram/ juliaroberts
POP UP TEAM
/
12 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η Julia Roberts μιλώντας στη βρετανική Vogue, εξήγησε γιατί κρατά τις ταινίες της «αυστηρά κατάλληλες για ανηλίκους». 

«Ξέρεις, το να μην επικρίνω τις επιλογές των άλλων, αλλά το να μην βγάζω τα ρούχα μου σε μια ταινία ή να είμαι ευάλωτη με σωματικούς τρόπους είναι μια επιλογή που υποθέτω ότι κάνω για τον εαυτό μου», είπε. «Αλλά στην πραγματικότητα, επιλέγω να μην κάνω κάτι σε αντίθεση με το να επιλέγω να κάνω κάτι».

Η Ρόμπερτς σχολίασε ότι η διάσημη ξαδέλφη της μπορεί να είναι ο λόγος που δεν ένιωσε ποτέ την ανάγκη να τα βγάλει όλα στη φορά στην οθόνη, ακόμα και όταν έπαιξε μια πόρνη στην επιτυχημένη ταινία του 1990 «Pretty Woman».

«Όχι πολύ καιρό πριν, έκανα ολόκληρο το γενεαλογικό μου δέντρο με τον λαμπρό Δρ. Χένρι Γκέιτς. Αν έχετε δει το σόου του, «Finding Your Roots», είναι υπέροχο και έχω εμμονή με αυτό. Ένα από τα πράγματα που κάνει στο τέλος, είναι ότι σου λέει με ποιον ανακάλυψαν ότι είσαι ξαδέρφη μέσω DNA» περιέγραψε.

«Δεν θα πω καν, “Μπορείτε να μαντέψετε με ποιον είμαι ξαδέρφη του DNA;” γιατί δεν μπορείς να πεις ποιο φρικτό άτομο θα διάλεγες για να με ντροπιάσεις σε αυτή τη συνέντευξη, αλλά είμαι ξαδέρφη του DNA με την Γκλόρια Στάινεμ», πρόσθεσε.

Η Steinem, 89 ετών, είναι μια πρωτοποριακή φεμινίστρια και καταξιωμένη δημοσιογράφος που αναδείχθηκε ως ηγέτης του δεύτερου κύματος φεμινισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ξεκίνησε το περιοδικό «Ms.» το 1972, το πρώτο περιοδικό που έφερε τον φεμινισμό και το κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η Ρόμπερτς μείωσε επίσης περίφημα τη σεξουαλική της σκηνή με τον Κλάιβ Όουεν για την ταινία “Duplicity” του 2009 και για την Ρόμπερτς το να ξεγυμνωθεί απλώς θα αφαιρούσε από την ερμηνεία της.

«Δεν θα έκανα γυμνό σε ταινία», είπε στο OK! το 2007. «Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι παράσταση», πρόσθεσε. «Το να παίζω με τα ρούχα μου είναι ντοκιμαντέρ».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved