Δείτε την εμφάνιση του Leonardo DiCaprio στα γυρίσματα της νέας ταινίας, «BC Project»

©Instagram/ encelebridadess
POP UP TEAM
/
31 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί στην ταινία του σκηνοθέτη Πολ Τόμας Άντερσον, «BC Project».

 Η «Daily Mail» εξασφάλισε φωτογραφίες που δείχνουν τον 49χρονο ηθοποιό με ένα look διεφθαρμένου, παράξενου, looser τύπου.

 

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από τα γυρίσματα του ηθοποιού στη Βόρεια Καλιφόρνια. Η πλοκή της ταινίας κρατείται προς το παρόν μυστική, αλλά το «Deadline» ανέφερε πρόσφατα ότι στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Sean Penn και η Regina Hall.

Η ταινία διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και το σενάριο υπογράφει ο Άντερσον. Ο Άντερσον είναι επίσης παραγωγός της ταινίας μαζί με τη Σάρα Μέρφι και τον Άνταμ Σόμνερ.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας φέρεται να είναι κοντά στα 100 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το «Variety».

Ο Άντερσον είναι ο σκηνοθέτης πίσω από πολλές ταινίες που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, όπως το «Boogie Nights», το «Licorice Pizza» και το «Punch-Drunk Love».

Η νέα ταινία έρχεται, αφού ο Λεονάρντο δεν είναι υποψήφιος για Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία «Killers of the Flower Moon». Η ταινία είχε λάβει πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Μάρτιν Σκορτσέζε, καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τη Λίλι Γκλάντστοουν και καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved