Η Jennifer Lopez μιλάει για το στριπτίζ στο «Hustlers»: Με τρόμαξε, στη σκηνή φοράω τρία καλσόν και κορμάκι

POP UP TEAM
/
6 Σεπτεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

«Ήταν πολύ τρομακτικό για μένα», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ για την πολυσυζητημένη σκηνή του στριπτίζ στη νέα της ταινία «Hustlers», όπου υποδύεται μια στρίπερ που εξαπατά πλούσιους άντρες της Νέας Υόρκης. 

«Έχω συνηθίσει να είμαι στην σκηνή με σέξι κοστούμια, αλλά φοράω τρία καλσόν και δίχτυα και κορμάκι», λέει η 50χρονη σταρ. «Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα να βγαίνω έξω πρακτικά γυμνή, μπροστά σε όλους αυτούς τους άντρες και να χορεύω για χρήματα. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό σε όλο αυτό, αλλά είσαι τόσο εκτεθειμένος σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», προσθέτει η Λόπεζ.

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο, έκανε εντατικές προπονήσεις για δυο μήνες στο pole dancing, φορώντας ταυτόχρονα 15ποντες ψηλοτάκουνες γόβες και πάντα υπό την καθοδήγηση της χορογράφου του Cirque du Soleil, Johanna Sapakie. 

«Αν πίστευα πως θα έκανα κάτι τέτοιο στα 50 μου; Δεν θεωρούσα πως θα είχα σταματήσει, αλλά δεν ήξερα πως θα ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου. Ως γυναίκες μας έχουν κάνει να πιστεύουμε πως όλα θα είχαν τελειώσει μέχρι τώρα. Και η αλήθεια είναι πως δεν ισχύει καθόλου. Βρίσκω τον εαυτό μου μεγαλώνοντας ολοένα και καλύτερο κάθε χρόνο και αυτό είναι συναρπαστικό», λέει η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στην Evening Standard. 

694940094001 6063895296001 6063890216001 vs

Σχετικά με την παραμονή της τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή του Χόλιγουντ, την αποδίδει στην φιλοδοξία αλλά και τον δυναμισμό. «Αυτή η βιομηχανία δεν είναι για λιπόψυχους, σε καταβροχθίζει. Για να επιβιώσεις όσο εγώ, πρέπει να είσαι σκληρόπετσος», σημειώνει η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Όσο για τον σύζυγό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Τζένιφερ Λόπεζ λέει πως ο γάμος είναι σημαντικός και για τους δυο τους, καθώς αμφότεροι προέρχονται από παραδοσιακές οικογένειες. «Όλοι θέλουν κάποιον να γεράσουν μαζί του. Και στην τελική, πόσο να δουλέψεις, πόσα χρήματα να βγάλεις και τι σημασία έχουν όλα αυτά; Καμία», καταλήγει.

Δείτε: 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved