Robert Pattinson: «Δεν κατάλαβα πώς πήρα το ρόλο του Batman»

POP UP TEAM
/
4 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Όταν η Warner Bros. διάλεξε τον Μπεν Άφλεκ για να κάνει τον Σκοτεινό Ιππότη της Γκόθαμ, όλοι είπαμε πως αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει. Ότι είναι η επιλογή που θα προκαλέσει το μεγαλύτερο κράξιμο από τους φανατικούς. Μέχρι που ο Άφλεκ έφυγε και στην θέση του έφεραν τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Σαν να άκουσε η εταιρεία το κοινό και να είπε «κι ακόμα δεν είδατε τίποτα». Η επιλογή του Πάτινσον είναι το δίχως άλλο η πιο ριψοκίνδυνη. Όχι γιατί ο Ρόμπερτ είναι κακός ηθοποιός. Αυτό το έχει αναιρέσει από χρόνια. Αλλά γιατί δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί για όλους τους ρόλους. Πολύ περισσότερο αυτός δεν μοιάζει να ταιριάζει με τον Batman. Αυτό δεν είναι μόνο μια θεωρητική πεποίθηση του κοινού. Είναι και του ιδίου.

Μιλώντας στο Esquire με αφορμή την ταινιάρα του με τον Γουίλεμ Νταφόε, το Lighthouse, ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε την απορία του για το ότι επελέγη. «Είναι πολύ τρελό. Η σκέψη μου ήταν πως αυτό το ενδεχόμενο βρισκόταν πολύ μακριά από μένα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως πήρα αυτόν το ρόλο».

Παράλληλα, ο Πάτινσον αναφέρθηκε και στον Φάρο. Ένα έντονο θρίλερ που απαίτησε από εκείνον πράγματα τα οποία τον ανάγκασαν να χάσει τα λογικά του. «Στα πρώτα γυρίσματα δεν μπορούσα με τίποτα να επιτύχω αυτό που μου ζητούσαν. Ήμουν βέβαιος πως θα με απολύσουν κι ότι σκέφτονταν ότι ήταν πολύ λάθος η επιλογή τους. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας σχεδόν δε μιλιόμασταν με τον Ρόμπερτ τον σκηνοθέτη. Νευρίαζε μαζί μου γιατί καθόμουν σε μια γωνιά και ήμουν μονότονος όλη την ώρα».

No Mans Land Batman Movie Robert Pattinson Justin

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved