Cillian Murphy: «Ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι γυναίκα»

POP UP TEAM
/
6 Οκτωβρίου, 2019

Απάντηση στις φήμες, που τον θέλουν να διαδέχεται τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, έδωσε ο ηθοποιός Κίλιαν Μέρφι λέγοντας ότι ενώ είναι «απίστευτα κολακευμένος», πιστεύει ότι ο ρόλος πρέπει να δοθεί σε μια γυναίκα.

Ο 43χρονος ηθοποιός είναι ένας, μεταξύ των πολλών, που φημολογείται ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007, μετά την οριστική έξοδο του Κρεγκ με την ολοκλήρωση της επερχόμενης 25ης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς, «No Time to Die», το επόμενο έτος. Πρόσφατα όμως, πήρε το «πράσινο φως» για τη διαδοχή και από την μεγάλη ανιψιά του δημιουργού του Μποντ Ίαν Φλέμινγκ, η οποία είπε ότι σκέφτεται πως ο Μέρφι θα ήταν «φοβερός, σέξι, κακός…» κατάσκοπος.

«Φαίνεται ότι είναι μια καλή επιχείρηση για τις εταιρείες στοιχημάτων», δήλωσε ο Μέρφι στο GQ και πρόσθεσε: «Κάποιος που τυγχάνει να βρίσκεται σε ένα τηλεοπτικό σόου φορώντας σμόκιν είναι υποψήφιος για την ταινία… Αλλά έχοντας ειπωθεί όλα αυτά, είναι απίστευτα κολακευτικό να σε συμπεριλαμβάνουν σ’ αυτή τη συζήτηση. Νομίζω, όμως ότι πρέπει να είναι γυναίκα».

Τζίλιαν Άντερσον, Λασάνα Λιντς, Ίντρις Έλμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν, Κίλιαν Μέρφι και Τομ Χαρντ είναι τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ακουστεί ως υποψήφιοι για τον ρόλο του Μποντ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved