Ο Robert Downey Jr απαντά στην επίθεση του Scorsese στις ταινίες της Marvel

POP UP TEAM
/
10 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε προς το πρόσωπό του ο Μάρτιν Σκορτσέζε με τη δήλωση του για τις ταινίες της Marvel. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης ο σκηνοθέτης ανέφερε ότι αυτό που κάνει η Marvel δεν είναι κινηματογραφική αφήγηση, δεν είναι σινεμά. Το είπε σαφώς με υποτιμητικό τρόπο. Οι αντιδράσεις ήρθαν άμεσα, με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να απαντά στον ισχυρισμό. 

Μετά τον σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy, τον Τζέιμς Γκαν, τον Σάμιουελ Τζάκσον και αρκετούς ακόμα από το σύμπαν της Marvel, ήρθε η σειρά του Iron Man να απαντήσει στη φράση του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ βρέθηκε στο σόου του Χάουαρντ Στερν και οδήγησε ουσιαστικά μόνος του την κουβέντα προς τα εκεί. Δεν προέβη όμως σε καμία προσπάθεια να αλλάξει τη γνώμη του Σκορτσέζε, λέγοντας ότι θεωρεί λογικό να υπάρχουν όλες οι απόψεις, πολλώ δε προς ένα franchise που έχει την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και κατήργησε τον ανταγωνισμό.

«Εκτιμώ την άποψη του. Πρέπει να έχεις πάντοτε όλο το φάσμα απόψεων. Δεν βγάζει νόημα να πεις ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι σινεμά. Υπάρχουν πολλά να πει κανείς γι΄αυτό το είδος ταινιών κι είμαι χαρούμενος που υπήρξα μέρος αυτού του «προβλήματος». Όταν εμφανίζεται μια ταινία σαν ένα τέρας που ποδοπατά τον ανταγωνισμό, είναι λογικό να δεχτεί κριτική. Δεν πιστεύω ότι όντως είναι ενοχλημένος ο Σκορτσέζε με τις ταινίες της Marvel».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved