Πραγματικός χαμός για το Joker: Ξεπέρασε τα 500 εκατ. δολάρια από τις προβολές

POP UP TEAM
/
14 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Συνεχίζει να προσελκύει μαζικά τους σινεφίλ η ταινία Joker στους κινηματογράφους των ΗΠΑ, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η ταινία Joker, με τον Χοακίν Φίνιξ σε έναν ρόλο που ίσως του χαρίσει το Όσκαρ, παρέμεινε στην πρώτη θέση σε εισπράξεις και το δεύτερο Σαββατοκύριακο που προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. Το φιλμ έβαλε στα ταμεία 55 εκατ. δολάρια και κατάφερε να παραμείνει μπροστά από της ταινίες «Οικογένεια Άνταμς» και Gemini Man, που βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στις 10 ημέρες που η ταινία Joker βρίσκεται στους κινηματογράφους της Αμερικής, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια έχουν ξεπεράσει τα 192 εκατ. δολάρια. Η επίδοση είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή αν αναλογιστεί κανείς τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ταινία Joker εξαιτίας του βίαιου περιεχομένου, αλλά και του φόβου για ένοπλη επίθεση σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα.

Η ταινία Joker ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο δολάρια

Το ψυχολογικό θρίλερ που ασχολείται με την ζωή του Joker, του πιο διάσημου ίσως κακού από τον κόσμο του Μπάτμαν, αποτελεί τεράστια εισπρακτική επιτυχία και στο εξωτερικό. Έτσι, σε όλο τον κόσμο η ταινία Joker έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 543 εκατ. δολάρια σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Η ταινία Joker με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Χοακίν Φοίνιξ σημείωσε το δεύτερο καλύτερο εισπρακτικό ρεκόρ του 2019 και στη χώρα μας, μετά από εκείνο του «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη».

Πιο συγκεκριμένα, έκοψε 160.000 εισιτήρια ανά την Ελλάδα κατά το πρώτο πενταήμερο της εξόδου του στις ελληνικές αίθουσες, δηλαδή από τα νυχτερινά previews την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου έως και τις προβολές της Κυριακής 6 Οκτωβρίου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved