Robert De Niro: όχι, δεν είμαι συνδρομητής του Netflix

POP UP TEAM
/
30 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποκάλυψε ότι δεν είναι συνδρομητής στο Netflix, την διαδικτυακή πλατφόρμα που χρηματοδότησε το τελευταίο του φιλμ “The Irishman”.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχθηκε ότι δεν έχει συνδρομή στο Netflix – ή ακόμα και αν έχει δεν ασχολείται – την ώρα που η ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, στην οποία πρωταγωνιστεί, είναι η πιο ακριβή παραγωγή του Netflix. Στην ερώτηση του περιοδικού GQ για το αν έχει συνδρομή, ο Ντε Νίρο απαντά αφοπλιστικά: «Όχι» και αμέσως προσθέτει: «Εννοώ, ίσως είμαι συνδρομητής αλλά δεν το ξέρω. Όχι».

Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας και θα δημοσιευτεί στο τεύχος Δεκεμβρίου. Κάποια φεστιβάλ αρνούνται να προβάλλουν τα φιλμ της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επειδή συνήθως διαθέτει τα φιλμ στους συνδρομητές του πριν αυτά διανεμηθούν στα σινεμά.

Στο πλευρό Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Irishman, συμπρωταγωνιστούν ακόμα δύο «ιερά τοτέμ» του σινεμά, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι. Το κόστος της ταινίας άγγιξε τα 180 εκατομμύρια δολάρια ενώ το σενάριο υπογράφει ο Στίβεν Ζάιλιαν. Η υπόθεση βασίστηκε στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ, Ι Heard You Paint Houses, του 2004, που καταγράφει την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν. 

Ο Σίραν ήταν γκάνγκστερ και μέλος ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα. Ο Σίραν πέθανε το 2003, έχοντας πρώτα αποκαλύψει στον συγγραφέα ότι είχε αναμειχθεί στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα.

Ο 76χρονος ηθοποιός έχει προταθεί για οχτώ όσκαρ κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, κερδίζοντας δύο χρυσά αγαλματίδια. Πέρυσι είχε δεχτεί ειρωνικά σχόλια και έντονη κριτική για τη συμμετοχή σε διαφημίσεις για τα αρτοποιεία Warburtons στο Λάνκασιρ.

Για την καμπάνια, ο Ντε Νίρο υποδύθηκε μία σειρά γκάνγκστερς και όπως λέει, συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στα σποτάκια, όταν είδε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε να κάνει μια παρόμοια διαφήμιση για τους φούρνους. «Τουλάχιστον έχει αίσθηση του χιούμορ για αυτό που κάνει και για τον εαυτό του».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved